Auton vuokraus toimipisteestä Truskavets

 

Ohjeet toimipisteeseen Truskavets

Osoite

Horodysche 8 Hotel Rixos-Prykarpattya, 82200 Truskavets, Ukraina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Truskavets

Sixtin vuokra-auto tarjoaa stressittömän matkustusmuodon Truskavetsissa

Sixtin vuokra-auto tarjoaa stressittömän matkustusmuodon Truskavetsissa

Vietä rentouttava loma Truskavetsin kylpyläkaupungissa vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamo Truskavetsista. Vuokra-auto tarjoaa stressittömän liikkumismuodon kaupungissa, ja sen kyydissä ajat mukavasti sekä Truskavetsin kylpylöihin että ravintoloihin. Vuokra-autolla kannattaa suunnata myös kaupungin ulkopuolelle, sillä ympäröivä Karpaattien vuoristo tarjoaa vierailijoille upeita maisemia ja kaunista luontoa. Autonvuokraus Truskavetsin Sixt Autovuokraamosta käy kätevästi jo ennen kaupunkiin saapumista joko Sixtin mobiilisovelluksessa tai nettisivuillamme, jolloin sinun tarvitsee vain hakea varaamasi vuokra-auto Truskavetsin Sixt-toimipisteeltä. Toimipisteemme sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta ja lähellä monia kaupungin kylpyläpalveluita ja hotelleja, joten vuokra-auton noutaminen käy toimipisteeltä kätevästi. Siellä ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen, että pääset matkaan vaivatta. Lisäksi olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen matkaasi, sen aikana ja sen jälkeen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä.
Sixtiltä löydät sekä laadukkaat vuokra-autot että edulliset hinnat

Sixtiltä löydät sekä laadukkaat vuokra-autot että edulliset hinnat

Valitse Sixt autonvuokraukseen Truskavetsissa etkä tule katumaan. Meiltä löydät erinomaisen valikoiman henkilöautoja, maastureita, farmareita ja urheiluautoja useilta tunnetuilta automerkeiltä. Valikoimaamme kuuluu ajoneuvoja esimerkiksi Volkswagenilta, Toyotalta ja Renaultilta. Huomaathan ystävällisesti, että voit varauksen yhteydessä valita ainoastaan autokategorian, et tiettyä automerkkiä tai -mallia. Laadukkaat vuokra-automme tulevat ilmastoinnin kanssa, ovat hyvin varusteltuja ja niiden keski-ikä on noin kolme kuukautta. Laadun ei kuitenkaan tarvitse maksaa suuria summia, vaan Sixtiltä löydät vuokra-autot myös kilpailukykyiseen hintaan. Jos sinulla on erikoistoiveita vuokra-autosi suhteen, voit muokata siitä mieleisesi tarjoamillamme lisäpalveluilla. Lisäpalveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa lisäkuljettajan valinta, jonka kanssa kaksi henkilöä voi vuorotella kuljettajan roolissa, sekä luotettavat GPS-navigaattorit, joiden avulla suunnistaminen paikasta toiseen käy ongelmitta. Lisäksi eri lisäturvavaihtoehdot, kuten kolariturva, tekevät matkastasi huolettomamman. Kaikkiin Sixt Autovuokraamo Truskavetsin tarjoamiin lisäpalveluihin pääset tutustumaan varauksen yhteydessä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Truskavets

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Truskavets.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Truskavets?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Truskavets?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Truskavets syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Truskavets

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Truskavets?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Truskavets

    Näytä lisää