Autonvuokraus
Zaporizzja Lentoasema
Piilota
Ukraina // Zaporizzja // Zaporizzja Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zaporizzja Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Donetske Shosse
  69000 Zaporizhia UA +380-949204006
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OZH
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Nopea jatko matkaasi lentokentän Sixt Autovuokraamolta

Sixt Autovuokraamo Zaropizzjan lentoasemalla ei hukkaa aikaa saattaessaan sinut ja matkaseurueesi lennon jälkeen matkaan. Riippumatta siitä mihin aikaan saavutte lentoasemalle autovuokraamomme ystävällinen henkilökunta on valmiina vastassa, kun saavutte saapumisterminaaliin. Sieltä he opastavat teidät toimipisteellemme, joka sijaitsee lentokentän alueelle, ja edelleen vuokraamasi ajoneuvon luokse. Perillä odottaa valitsemasi autokategorian mukainen ajoneuvo. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta valikoimissamme on laadukkaita, edullisia ja uusia ajoneuvoja aina kompaktin kokoisista henkilöautoista tilaviin farmareihin ja haastavimmatkin maastot ja haasteet päihittäviin maastureihin.

Joustavasti palvelevaa autonvuokrausta Zaporizzjan lentoasemalla

Zaporizzjan lentoasema (OZH) sijaitsee lentoaseman nimen mukaisessa kaupungissa, jonka keskustaan on noin 13 kilometrin eli suurin piirtein 20 minuutin matka. Kaupungista voit jatkaa makaasi edelleen vaikkapa Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan, johon matka kestää 7 tuntia. Autonvuokrauksesta Zaporizzjan lentoasemalla voit noutaa varaamasi ajoneuvon ja siihen varatut lisäpalvelut ympäri vuorokauden ja jokaisena viikon päivänä. Joten voit jatkaa matkaasi aina välittömästi lentoasemalle saavuttuasi. Riippuen siitä, miten jatkat matkaasi, voit palauttaa vuokra-auton joko takaisin lentoasemalle tai kaupungin keskustan tai päärautatieaseman toimipisteellemme. Samalla lunastat käyttöön autonvuokraukseen Zaporizzjan lentoasemalla liittämäsi lisäpalvelut. Vuokra-autoon voit varata GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vapaat ajokilometrit, lisäkuskin tai vakuutuksen lisäpalveluna.

Kulje urheiden kasakoiden jalanjäljissä

Zaporizzja kuuluu maan vanhimpien kaupunkien joukkoon. Täällä tunnet maatansa urhoollisesti puollustaneiden kasakoiden hengen, varsinkin kaupungin läpi virtaavan Dneprin alajuoksulla, joka tunnettiin aikanaan Zaporojen Sit -nimisenä kasakoiden itsehallintoalueena. Nykyään kaupunki on maan kuudenneksi suurin kaupunki, joka on monipuolisesta teollisuudesta huolimatta hyvin vehreä ja luonnonkaunis alue. Kun varaat vuokra-auton Zaporizzjan lentoasemalta, voit matkasi alusta lähtien nauttia sekä kasakkalinnoitusten maalaamista maisemista että kauniista puistoista ja monumentaalisesta arkkitehtuurista täysin omaan tahtiisi. Luontokohteiden ja maisemien ihailun lomassa kannattaa tutustua kaupungin runsaaseen kulttuuritarjontaan, johon kuuluu sekä Kasakkamuseo, asemuseo, Magaran akateeminen draamateatteri ja useat eri tapahtumat alueella. Kasakkamuseo sijaitsee helposti vuokra-autollakin tavoitettavalla Hortytsjan saarella, Dnepr-joella.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zaporizzja Lentoasema OZH Donetske Shosse 69000 Zaporizhia 47.873295, 35.301969 +380-949204006

Sixt-toimipiste Zaporizzja Lentoasema OZH

Donetske Shosse
69000 Zaporizhia
 
Puhelinnro +380-949204006

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service