Autonvuokraus
Unkari
Piilota
Unkari
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Unkarissa Sixtiltä

Sixt Autovuokraamoista Unkarissa jokainen löytää itselleen mieleisen ja tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Valikoimiimme kuuluu niin henkilöautot, farmarit ja maasturit tilaa ja tehokkuutta vaativille kuin myös minibussit isommille porukoille. Olitpa sitten lomamatkalla tai työn merkeissä liikkeellä, meiltä saat tarvitsemasi vuokra-auton. Huomioithan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain auton kategorian. Toimipisteestä riippuen autonvuokraamoistamme voi myös valita monia lisäpalveluja. Suosittelemme navigointilaitteen vuokraamista, jotta määränpää löytyy ongelmitta. Voit myös halutessasi lisätä toisen kuljettajan varaukseesi. Tarvittaessa tarjoamme myös vauvan turvakaukalon tai lastenistuimen lisämaksusta. Varauksen tekeminen on helpointa joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Käyttäessäsi luotettavaa Sixt Autovuokraamoa Unkarissa voit keskittyä lomailuun ja autoilusta nauttimiseen!

Ajaminen ja autonvuokraus Unkarissa

Autonvuokraus Unkarissa on kätevä tapa ottaa haltuun tämän suhteellisen kompaktin maan eri alueet. Pääkaupunki Budapest sijaitsee maan keskiosassa, joten sieltä ei ole turhan pitkä matka mihinkään maan osaan ja parin tunnin ajomatkan päässä löytyy niin kulttuurikohteita, viinialueita kuin kaunista luontoakin. Hyväkuntoisia moottoriteitä pitkin on ilo ajella. Huomioithan, että monilla moottoriteillä on tiemaksu. Käytössä ei ole portteja, joissa tämän voisi maksaa, joten moottoriteitä käyttävien tulee ostaa tarra etukäteen huoltoasemilla. Muistathan myös, että maassa on ajamisen ja alkoholin suhteen nollatoleranssi, joten yhdenkään viinihuikan jälkeen ei saa lähteä autoilemaan. Maassa on tiukka kontrolli liikennesääntöjen ja nopeusrajoitusten suhteen, joten ajaminen on turvallista ja mukavaa.

Vuokra-auto Unkarissa on paras tapa tutustua maahan pintaa syvemmältä!

Unkariin lennetään tavallisesti Budapestin lentokentälle. Budapest on upea kaupunki, jossa viettää helposti muutaman päivän, mutta maassa on paljon muutakin nähtävää, jonne on näppärä ajella vuokra-autolla. Lyhyen ajomatkan päässä Budapestista löytyy esimerkiksi Esztergomin historiallinen kylä upeine basilikoineen tai Szentendren taiteilijakylä, josta voi ostaa monenlaisia käsitöitä. Unkarin suurin järvi ja suosittu kesälomakohde Balaton sijaitsee noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Budapestistä. Maassa on myös lukuisia viinialueita eri puolilla maata, joten viineistä kiinnostuneille riittää työsarkaa viinitiloilla vierailussa. Esimerkiksi Egerin kaupungissa voi tutustua kuuluisaan Egri Bikaver-punaviiniin, kun makeiden viinien ystäviä taas houkuttelee Tokajin alue. Molemmat alueet sijaitsevat vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista. Eikä toki pidä unohtaa kuuluisaa Hortobagyn pustaa, jossa voi nauttia mahtavista perinteisistä pidoista katsellen hevosmiesten showta ja saada samalla mahan täyteen herkullista unkarilaista ruokaa ja viiniä! Autonvuokraus Unkarissa mahdollistaa todellisen aktiiviloman täynnä kokemuksia joka makuun.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service