Autonvuokraus
Budapest Lentoasema Term. 2
Piilota
Unkari // Budapest // Budapest Lentoasema Term. 2
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Budapest Lentokenttä Term. 2: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Budapest Liszt Ferenc Term. 2B
  1180 Budapest HU +36-14514227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BUD
Aukioloajat
ma. - su.07:45 - 24:00
Juhlapyhä07:45 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Budapestin lentoasemalla T2:sta tekee lomastasi helpomman heti sen ensiminuuteista lähtien. Tarjoamme kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä saat niin henkilöautot, sedanit, katumaasturit, nelivedot, urheiluautot kuin luksusautotkin. Määritä vain oma budjettisi ja valitse auto sen mukaan. Auton vuokraan voi lisätä myös erilaisia lisäpalveluita. Sellaisia ovat esimerkiksi lastenistuin, GPS-navigaattori, rajoittamattomat kilometrit, ylimääräinen kuljettaja sekä täysvakuutus. Suuntaa vain toimipisteellemme, kun koneesi laskeutuu Budapestin lentoasemalle Terminal 2, BUD. Jos olet varannut auton ennakkoon, voit vain käydä hakemassa auton avaimet toimipisteeltä. Varaa auto joko netistä tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Budapestin lentoasemalta terminaalista 2 käy kätevästi netissä

Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen lentoasema sijaitsee hieman vajaan 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan ajaa siis vuokra-autolla vain puolessa tunnissa. Kun saavut terminaaliin 2, on siellä erillinen autonvuokrauksen toimipisteemme. Löydät sen saapuvien aulasta. Vuokraamomme palvelee ympäri vuorokauden, joten voit palauttaa autosi mihin tahansa aikaan paluulentosi lähteekään. Sinun ei siis tarvitse viettää lentoasemalla tuntikausia, vaan voit tulla juuri sopivasti ennen koneesi lähtöä.

Kierrä kaupunkia vuokra-autolla

Autonvuokraus Budapestin lentoasemalta T2-terminaalista tekee lomastasi helpompaa, kun kaikkea ei tarvitse suunnitella tarkasti etukäteen. Kaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan, taiteestaan, musiikistaan ja kylpylöistään. Auto tuleekin tarpeeseen, jos aiot viettää rentouttavan kylpyläloman. Suurin osa kylpylöistä nimittäin sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Itse kaupungissa sijaitsevia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi värikäs Ödön Lechnerin suunnittelema, jugend-tyyliä edustava Geologian instituutti, Unkarin kansallisgalleria, Taidehalli ja Kuvataiteiden museo. Myös kaupunkia halkova joki on monen turistin mieleen. Läntistä osaa kutsutaan Budaksi ja itäistä Pestiksi. Ota siis vuokra-auto Budapestin lentoasemalta T2-terminaalista ja lähde elämäsi seikkailuun. Tulet takuulla kokemaan unohtumattoman loman tässä hurmaavassa kaupungissa. Jos sinulla on on kysyttävää joko autoa vuokratessasi tai vuokrauksen aikana, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua milloin ikinä tarvitsetkaan neuvoja.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:45 - 24:00
Juhlapyhä07:45 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Budapest Lentoasema Term. 2 BUD Budapest Liszt Ferenc Term. 2B 1180 Budapest 47.432561, 19.261211 +36-14514227

Sixt-toimipiste Budapest Lentoasema Term. 2 BUD

Budapest Liszt Ferenc Term. 2B
1180 Budapest
 
Puhelinnro +36-14514227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service