Autonvuokraus
Györ
Piilota
Unkari // Györ
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Györ

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Györiin, jossa kansainvälisesti tunnetun ja tunnustetun Sixt-ketjun henkilökunta palvelee sinua asiantuntevasti. Vuonna 1912 Saksassa perustettu perheyritys Sixt on Euroopan autovuokraamoiden kärkikolmikossa laadukkaan kalustonsa ja osaavan asiakaspalvelunsa ansiosta. Toimipisteitämme on tänä päivänä jo 105 maassa. Autovuokraamomme Györin-toimipisteen autokalustoon kuuluvat kaikki Sixtin kategoriat, joihin lukeutuvat sekä henkilöautot että farmarit, maasturit ja pakettiautot sekä urheilu- ja avoautot. Lomamatka sujuu mukavavammin ja helpommin, kun valitset autonvuokrauksen Györissä. Tehtyäsi varauksesi etukäteen netissä tai puhelimitse voit noutaa avaimet toimipisteestämme Sixt Györistä ja vuokra-autosi on valmiina käyttöösi. Viihdy perheen parissa, lomaile ystävien kesken, tai nauti työmatkastasi vuokra-autolla Györissä.

 
 • Györ

  Sixt Autonvuokraus
  Bartok Bela u.14
  9023 Györ

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin palveluilla saat autonvuokrauksesta irti enemmän

Sixt Autovuokraamo Györ sisältää laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja taloudellisista henkilöautoista tilaviin farmareihin, luotettaviin maastureihin, luksusluokan avo- ja urheiluautoihin ja kaikenlaiseen kuljetukseen soveltuviin pakettiautoihin. Matkanteko sujuu mukavasti perheen parissa, kun valitset lisävarusteeksi lastenistuimen ja lisäät palvelupakettiisi useamman kuljettajan. Vuokra-autoja Györissä on saatavilla myös alle 25-vuotiaille kuljettajille, tutustu vuokraehtoihin verkkosivuillamme. Lisäturvaa matkallesi saat, kun lisäät vuokrapakettiisi yhden tai useamman tarjoamistamme lisävakuutuksista. Kätevä GPS-navigaattori ohjaa sinut perille määränpäähäsi vailla ylimääräisiä mutkia, tai halutessasi löydät mutkien kautta perille helpommin. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse ja henkilökuntamme valitsee käyttöösi sopivan vuokra-auton Györin-toimipisteessämme. Emme kuitenkaan voi taata sinulle tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi kategorian. Autonvuokraus Györissä on oivallinen valinta, kun haluat lisää vapautta ja liikkuvuutta lomallesi.

Upea barokkikaupunki Györ tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Tunnin ajomatkan päässä Unkarin pääkaupungista Budapestista sijaitseva Györ on yksi Unkarin arkkitehtonisista helmistä. Kaupungin keskustassa sijaitseva Bécsi kapu tér on näyttävä barokkityyliä edustava aukio, ja sitä pidetään Unkarin kauneimpana barokkiaikaisena aukiona. Lähistöllä sijaitsevalla Széchenyi térin aukiolla voit nauttia lounasta ja vierailla János Xántus -museossa. Suuntaa kulkusi täältä kohti M1-moottoritietä koilliseen ajaaksesi neljän kilometrin päässä sijaitsevaan Xantus János Állatkertin eläintarhaan, jossa iltapäivä kuluu mukavasti.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service