Autonvuokraus
Uusi-Kaledonia
Piilota
Uusi-Kaledonia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sixtin autonvuokraus Uudessa-Kaledoniassa

Autonvuokrauksemme Uudessa-Kaledoniassa vuokraa aivan uusia ajoneuvoja monenlaiseen tarpeeseen ja moneen makuun. Nykyaikainen ja vain noin kolmen kuukauden ikäinen autokalustomme on moderni ja nykyaikaisin mukavuuksin varustettu. Vuokra-autoissamme on mistä valita. Voit vuokrata käyttöösi 4x4 maasturin, henkilöauton, pakettiauton tai farmariauton. Huomioon otettava seikka vuokra-auton varausta tehdessä on, että Sixt Autovuokraamo Uudessa-Kaledoniassa ei takaa, että saat juuri tietyn mallisen tai tietyn merkkisen vuokra-auton, mutta sen sijaan voit valita vuokra-auton haluamastasi autoluokasta, jolloin saat ajoneuvon, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten. Autovuokraamomme tarjoaa käyttöösi myös lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuimia sekä korokeistuimia ja GPS-navigaattoreita, jotka saattavat tulla tarpeeseen vuokra-autolla matkatessa. Vakuutukset on myös mahdollista ottaa kauttamme. Vuokraamomme tarjoaa lisäksi mahdollisuuden lisäkuljettajaan vuokra-ajaksi.

Uuden-Kaledonian liikenne

Kun sinun aikomuksesi on tutustua Uuteen-Kaledoniaan autoillen, on hyvä ottaa selvää muun muassa paikallisista nopeusrajoituksista ja liikennesäännöistä. Tässä kerromme hieman tärkeimpiä tietoja liikenteestä. Sixt Autovuokraamo Uudessa-Kaledoniassa antaa myös neuvoja aina tarvittaessa. Uusi-Kaledonia on nopeusrajoituksiltaan hyvin samankaltainen kuin Suomi. Kaupunkialueilla saa ajaa enimmillään 50km/ ja suurin nopeusrajoitus on moottoriteillä, joilla saa ajaa enimmillään 110km/h. Autonvuokraus Uudessa-Kaledoniassa on helppoa myös sen puolesta, että siellä liikenne on oikeanpuoleinen, kuten Suomessakin. Kun puhut matkapuhelimeen, on syytä pysähtyä ja jatkaa matkaa puhelun loputtua. Turvavyö on ajon aikana pidettävä kiinni.

Vinkkejä kohteista, joissa kannattaa käydä vuokra-autolla

Uusi-Kaledonia on täynnä kohteita, joissa vuokra-autolla on mahdollista käydä. Autonvuokraus Uudessa-Kaledoniassa helpottaa kulkemista ja näin myös matkatavarat kulkevat helposti matkassa mukana. Saarella voi vierailla monenlaisissa kohteissa. Yksi kohde, jossa kannattaa vierailla on Cape N'Duan luonnonpuisto, etenkin jos olet kiinnostunut luonnosta ja ulkoilusta. Aquarium des Lagons Nouvelle Caledonie on jättimäinen akvaario, jossa kävijä pääsee tutustumaan erilaisiin mereneläviin. Akvaario sijaitsee aivan saaren eteläkärjessä. Kulttuurista kiinnostuneille saari tarjoaa nähtävää Jean-Marie Tjibaou Cultural Centre -kulttuurikeskuksen muodossa. Se on myös arkkitehtuurista kiinnostuneille mielenkiintoinen kohde ja myös tämä kohde sijaitsee saaren eteläosassa. Toki saarella pääsee vierailemaan myös paikalliseen museoon. Musée de Nouvelle-Calédonie on Nouméassa sijaitseva museo, on paikka, jossa taiteenystävä pääsee ihastelemaan sen vaihtuvia taidenäyttelyjä. Eikä pidä unohtaa, että saarella on upeita, aurinkoisia rantoja, joihin kannattaa ehdottomasti myös tutustua. Vuokra-auto Uudessa-Kaledoniassa helpottaa saarella kulkemistasi, olipa kohteesi mikä tahansa. Vuokra-autolla on myös helppo kulkea hieman pidempiäkin matkoja omaan tahtiin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service