Auton vuokraus toimipisteestä Noumea Magenta Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Noumea Magenta Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Nouméa Magenta Aeroport, 98845 Noumea, Uusi-Kaledonia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
08:00 - 19:40

Palvelumme toimipaikassa Noumea Magenta Lentoasema

Mukavasti matkaan lentoaseman Sixt Autovuokraamosta

Mukavasti matkaan lentoaseman Sixt Autovuokraamosta

Jos haluat jatkaa matkaasi täysin keskeytyksettä, vuokraa ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta Noumea Magentan lentoasemalta. Kun saavut perille, ystävällinen henkilökuntamme on sinua ja matkaseuruettasi vastassa saapumisterminaalissa. He opastavat teidät toimipisteellemme ja sieltä edelleen parkkialueelle, jossa vuokra-automme sijaitsevat. Voit noutaa varaamasi ajoneuvon lentokentän toimipisteeltä pitkien aukioloaikojemme aikana. Vuokra-auton palautus onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vuokraamme ajoneuvoja autokategorian mukaan. Automerkkiä tai -mallia emme siis voi luvata, mutta saat käyttöösi aina uuden ja laadukkaan menopelin. Autonvuokrauksesta Noumea Magentan lentoasemalta voit varata joko kätevän kokoisen, sedan-mallisen henkilöauton pienemmälle matkaseurueelle tai tilavan farmarin tai jopa minibussin isommalle porukalle. Luonto- ja maaseutumatkailijoille suosittelemme ketterästi haasteellisimmissakin maastoissa liikkuvaa maasturia.
Huoletonta autonvuokrausta Noumea Magentan lentoasemalla

Huoletonta autonvuokrausta Noumea Magentan lentoasemalla

Noumea Magentan lentoasema (GEA) on pitkälti paikallisessa käytössä oleva lentoasema Uuden-Kaledonian pääkaupungissa. Matkaa lentoasemalta kaupunkiin on noin 5 kilometriä, jonka ajaa liikenteestä riippuen vähän yli kymmenessä minuutissa. Autonvuokraus Noumea Magentan lentoasemalla tapahtuu aina Meet & Greet -palveluna eli henkilökuntamme tulee asiakkaita vastaan heidän antamiensa lentotietojen perusteella. Samalla kun henkilökuntamme luovuttaa ajoneuvon mukaasi, saat käyttöösi myös varatut lisäpalvelut. Noumea Magentan autovuokraamosta voit varata lisäpalveluna lastenistuimen, GPS-navigaattorin, vakuutuksen, vapaat ajokilometrit tai lisäkuskin. Suosittelemme varaamaan ainakin GPS-navigaattorin, jos alue ei ole entuudestaan tuttu. Navigaattroi neuvoo aina uuden reitin, mikäli ajat jossain vaiheessa harhaan reitiltäsi. Ajoneuvon palautus onnistuu sekä lentoasemalle että jollekin toiselle lähialueella sijaitsevalla toimipisteelleemme. Valitse vain oikea palautuskohde varausta tehdessäsi.
Rennosti vuokra-auton kyydissä ympäri Tyynenmeren paratiisisaarta

Rennosti vuokra-auton kyydissä ympäri Tyynenmeren paratiisisaarta

Ranskalle kuuluva saarivaltio sijaitsee keskellä Tyyntämerta, subtrooppisella vyöhykkeellä. Noumea on tämä auringossa alati paistattelevan saarivaltion pääkaupunki ja suosittu matkailukohde. Täällä koet niin suurkaupungin kansainvälisen ilmapiirin kuin kuvankauniit rantamaisemat ja uniikin luonnon ihmeet. Vuokra-autolla on ihana vain ajella ympäri saarta, mutta kannattaa poiketa välillä jaloittelemassa ja uimassa rannallakin. Baie des Citronsin huhutaan olevan alueen kaunein ranta. Parhaat näköalapaikat ovat puolestaan Ouen Toro ja Mont Vénus. Ota vuokra-auto Noumea Magentan lentoasemalta ja suuntaa nauttimaan auringosta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Noumea Magenta Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Noumea Magenta Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Noumea Magenta Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Noumea Magenta Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Noumea Magenta Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 4 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Noumea Magenta Lentoasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Noumea Magenta Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Noumea Magenta Lentoasema

Näytä lisää