Auton vuokraus toimipisteestä Tontouta Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tontouta Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tontouta Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tontouta Lentoasema

Osoite

BoxOffice 4, 98840 Tontouta, Uusi-Kaledonia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Tontouta Lentoasema

Sixt autonvuokraus Tontoutan lentoasemalla onnistuu joustavasti

Sixt autonvuokraus Tontoutan lentoasemalla onnistuu joustavasti

Älä hukkaa hetkeäkään unelmiesi lomakohteessa ja tee nopea lähtö paratiisisaarille autovuokraamostamme Tontoutan lentoasemalta. Kun olet varannut vuokra-auton hyvissä ajoin ennen matkaasi, saat ajoneuvon käyttöösi suoraan lentoasemalta. Seuraa vain Sixtin logoin varustettuja kylttejä saapumisterminaalista ulos, autovuokraamojen alueelle. Palvelutiskimme on järjestyksessä neljäs vasemmalla. Perillä sinua odottaa varaamasi autokategorian mukainen ajoneuvo. Emme valitettavasti voi varata tiettyä merkkiä tai mallia käyttöösi, mutta saat nauttia ajokokemuksesta uuden ja laadukkaan menopelin kyydissä, sillä ajoneuvomme ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Valikoimissamme on sekä kätevän kokoisia henkilöautoja että tilavia farmareita ja pakettiautoja. Haastellisimmissa maastoissa pärjäät astetta ketterämmällä maasturilla. Kun noudat vuokra-auton Tontoutan lentoaseman Autonvuokrauksesta, saat samalla käyttöösi varaamasi lisäpalvelut.
Huoletonta ja joustavaa autonvuokrausta Tontoutan lentoasemalla

Huoletonta ja joustavaa autonvuokrausta Tontoutan lentoasemalla

Tontoutan lentoasema (NOU) tunnetaan myös nimellä Noumea - La Tontouta lentoasema. Se sijaitsee Ranskan hallinnoimassa saarivaltiossa Tyynenmeren keskellä. Kansainvälinen lentoasema on alueen päälentoasema ja sen kautta kulkee vuosittain melkein puoli miljoonaa turistia. Lentoasemalta ajaa 35 kilometrin päässä sijaitsevaan saarivaltion pääkaupunkiin Noumeaan noin 40 minuutissa. Autonvuokraus Tontoutan lentoasemalla sujuu jouhevasti jopa ympäri vuorokauden. Toimipisteemme palvelutiskin pitkien aukioloaikojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme myös silloin, kun toimisto on kiinni. Voit siis jatkaa matkaasi suoraan lentoasemalta ilman minkäänlaisia keskeytyksiä, vaikka saapuisit saarelle yöllä tai aamun pikkutunneilla. Tontoutan lentoasemalla vuokra-auton voit sekä noutaa että palauttaa kaikkina vuorokauden aikoina, kunhan huomaat ilmoittaa poikkeuksellisista nouto- tai palautusajoista autonvuokrauksen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa vuokra-auton saarivaltion pääkaupungin Noumean toimipisteellemme. Tarjoamme ajoneuvon noudon aukioloaikojen ulkopuolella lisäpalveluna. Muihin lisäpalveluihimme kuuluu GPS-navigaattorin ja lastenistuimen vuokraus, vapaat ajokilometrit, vakuutus ja lisäkuskin palvelut.
Vuokra-autolla pitkin paratiisisaaria

Vuokra-autolla pitkin paratiisisaaria

Uusi-Kaledonia sijaitsee subtrooppisella vyöhykkeellä, mikä tekee saarivaltiosta täydellisen matkakohteen kaikille auringonpalvojille. Hetken aikaa vuokra-autolla ajeltuasi löydät varmasti oman, rauhallisen kaistaleen rantaa, jossa voit viihtyä aamusta iltaan. Alueen lagoonit ja riutat hallitsevat häkellyttävän kaunista merimaisemaa ja saaren ainutlaatuiseen luontoon kannattaa perehtyä niin Forest Park -luonnonpuistossa kuin Aquarium of the Lagoonissakin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tontouta Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tontouta Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tontouta Lentoasema sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tontouta Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tontouta Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 12 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tontouta Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tontouta Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tontouta Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tontouta Lentoasema

Näytä lisää