Autonvuokraus
Noumea Magenta Lentoasema
Piilota
Uusi-Kaledonia // Noumea // Noumea Magenta Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Noumea Magenta Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Nouméa Magenta Aeroport
  98845 Noumea NC +687-26-2280
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GEA
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 19:40
su.10:00 - 19:40
 
 24 h palautus

Mukavasti matkaan lentoaseman Sixt Autovuokraamosta

Jos haluat jatkaa matkaasi täysin keskeytyksettä, vuokraa ajoneuvo Sixt Autovuokraamosta Noumea Magentan lentoasemalta. Kun saavut perille, ystävällinen henkilökuntamme on sinua ja matkaseuruettasi vastassa saapumisterminaalissa. He opastavat teidät toimipisteellemme ja sieltä edelleen parkkialueelle, jossa vuokra-automme sijaitsevat. Voit noutaa varaamasi ajoneuvon lentokentän toimipisteeltä pitkien aukioloaikojemme aikana. Vuokra-auton palautus onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vuokraamme ajoneuvoja autokategorian mukaan. Automerkkiä tai -mallia emme siis voi luvata, mutta saat käyttöösi aina uuden ja laadukkaan menopelin. Autonvuokrauksesta Noumea Magentan lentoasemalta voit varata joko kätevän kokoisen, sedan-mallisen henkilöauton pienemmälle matkaseurueelle tai tilavan farmarin tai jopa minibussin isommalle porukalle. Luonto- ja maaseutumatkailijoille suosittelemme ketterästi haasteellisimmissakin maastoissa liikkuvaa maasturia.

Huoletonta autonvuokrausta Noumea Magentan lentoasemalla

Noumea Magentan lentoasema (GEA) on pitkälti paikallisessa käytössä oleva lentoasema Uuden-Kaledonian pääkaupungissa. Matkaa lentoasemalta kaupunkiin on noin 5 kilometriä, jonka ajaa liikenteestä riippuen vähän yli kymmenessä minuutissa. Autonvuokraus Noumea Magentan lentoasemalla tapahtuu aina Meet & Greet -palveluna eli henkilökuntamme tulee asiakkaita vastaan heidän antamiensa lentotietojen perusteella. Samalla kun henkilökuntamme luovuttaa ajoneuvon mukaasi, saat käyttöösi myös varatut lisäpalvelut. Noumea Magentan autovuokraamosta voit varata lisäpalveluna lastenistuimen, GPS-navigaattorin, vakuutuksen, vapaat ajokilometrit tai lisäkuskin. Suosittelemme varaamaan ainakin GPS-navigaattorin, jos alue ei ole entuudestaan tuttu. Navigaattroi neuvoo aina uuden reitin, mikäli ajat jossain vaiheessa harhaan reitiltäsi. Ajoneuvon palautus onnistuu sekä lentoasemalle että jollekin toiselle lähialueella sijaitsevalla toimipisteelleemme. Valitse vain oikea palautuskohde varausta tehdessäsi.

Rennosti vuokra-auton kyydissä ympäri Tyynenmeren paratiisisaarta

Ranskalle kuuluva saarivaltio sijaitsee keskellä Tyyntämerta, subtrooppisella vyöhykkeellä. Noumea on tämä auringossa alati paistattelevan saarivaltion pääkaupunki ja suosittu matkailukohde. Täällä koet niin suurkaupungin kansainvälisen ilmapiirin kuin kuvankauniit rantamaisemat ja uniikin luonnon ihmeet. Vuokra-autolla on ihana vain ajella ympäri saarta, mutta kannattaa poiketa välillä jaloittelemassa ja uimassa rannallakin. Baie des Citronsin huhutaan olevan alueen kaunein ranta. Parhaat näköalapaikat ovat puolestaan Ouen Toro ja Mont Vénus. Ota vuokra-auto Noumea Magentan lentoasemalta ja suuntaa nauttimaan auringosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 19:40
su.10:00 - 19:40

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Noumea Magenta Lentoasema GEA Nouméa Magenta Aeroport 98845 Noumea -22.258333, 166.472778 +687-26-2280

Sixt-toimipiste Noumea Magenta Lentoasema GEA

Nouméa Magenta Aeroport
98845 Noumea
 
Puhelinnro +687-26-2280

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service