Auton vuokraus alueella Belfast

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Belfast

Palvelemme teitä Belfastissa viikon jokaisena päivänä

Palvelemme teitä Belfastissa viikon jokaisena päivänä

Vierailu Belfastissa kannattaa aloittaa Sixtin autovuokraamosta. Sieltä voit vuokrata itsellesi monipuolisesta autovalikoimasta tarpeesi mukaisen vuokra-auton. Valittavanasi on pieniä ja keskisuuria perheautoja sekä suurempia premium-luokan ajoneuvoja. Myös minibussit löytyvät valikoimasta isompaa kuljetustarvetta ajatellen ja auringon porottaessa pääset matkaan vaikka avo-autolla. Vuokra-autolla pääset vaivattomasti liikkumaan haluamaasi paikkaan, olipa sitten yö tai päivä. Autovuokraamomme Belfastissa tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Vuokra-autot ovat uusia, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä ja sisältävät kattavan perusvarustelun. Sixtin autovuokraamo Belfastissa tarjoaa sinulle verkkosivuillaan haluamillesi päiville parhaimmat tarjoukset. Tarpeesi mukaisen auton löydyttyä voit valita tarvitsemasi lisäpalvelut. Näitä ovat muun muassa erikokoiset lasten turvaistuimet tai vaikkapa lisäkuljettajan mahdollisuus. Auton vuokrausmaksu sisältää kolariturvan ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Halutessasi voit ostaa vakuutukseen lisäturvaksi tuulilasiturvan tai muuttaa omavastuuosuutta mieleiseesi suuntaan. Huomioithan, että autoa varatessasi voit valita itsellesi parhaiten sopivan autoluokan. Tiettyä merkkiä tai mallia ei ole mahdollista varata.
Tutustu vuokra-autolla Belfastin elämyksiin kätevästi

Tutustu vuokra-autolla Belfastin elämyksiin kätevästi

Belfast on Yhdistyneeseen Kuningaskuntaan kuuluvan Pohjois-Irlannin pääkaupunki. Tämä reilun 300 000 asukkaan kaupunki sijaitsee Pohjois-Irlannin itärannikolla. Siellä on merellinen ilmasto ja sadepäiviä on vajaat 15 kuukaudessa, joten autonvuokraus Belfastissa on oiva vaihtoehto kaupungilla liikkumiseen.Matkailuinfo ja mahtipontisuudessaan näyttävä kaupungintalo löytyvät aivan kaupungin keskustasta. Belfastissa rakennetun Titanicin muistomerkki sijaitsee kaupungintalon kupeessa. Maailman suurin Titanic-museo löytyy joen toiselta puolelta samaiselta telakalta, jossa epäonninen laiva aikoinaan rakennettiin. Kaivatessasi aktiviteetteja voit hurauttaa Odyssey Complexiin tai W5-tiedekeskukseen. Ne tarjoavat tekemistä ja katseltavaa koko perheelle. Vuokra-autolla on näppärä piipahtaa myös kaupungin laitamilla. Sieltä löytyvistä nähtävyyksistä kannattaa bongata ainakin Stormontin linnamainen parlamenttirakennus ja Stormont Estaten puistoalue. Autonvuokraus Belfastissa on myös urheiluhullun valinta. Hänen kannattaa autoilla Casement Parkiin, jossa pelataan paikallisena erikoisuutena gaelilaisen jalkapallon ja nurmipallon otteluita jättistadionilla. Belfast voi olla ainoa paikka maailmassa, jossa tämä kokemus on mahdollista.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Belfast
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Belfast?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Belfast sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Belfast.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Belfast?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Belfast. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 2253 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Belfast

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Belfast?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Belfast?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Belfast?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?