Auton vuokraus toimipisteestä Belfast City Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Belfast City Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Belfast City Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Belfast City Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

George Best Belfast City AP In Terminal, BT3 9JH Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 18:30
Yleiset vapaapäivät
07:30 - 18:30

Palvelumme toimipaikassa Belfast City Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Belfastin kansainvälisellä lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisia tehden matkasta helpomman. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja. Meiltä saat pienen budjetin henkilöautot, farmarit, nelivedot, katumaasturit kuin edustavat luksusautot ja urheiluautot. Valitse vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos haaveilet ajavasi pidemmällekin, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Täysvakuutus taas tuo turvaa vieraassa kaupungissa ajamiseen, joten sekin kannattaa lisätä vuokrapakettiin. Sixtin avulla sinun matkasi voi jatkua välittömästi lentoasemalta hotellille. Kun koneesi laskeutuu Belfastin lentoasemalle, BFS, hae vuokra-autosi toimipisteeltämme. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Ainoastaan varaamalla auton etukäteen voit varmistua, että saat juuri haluamasi autoluokan.
Autonvuokraus Belfastin lentoasemalta hoituu nopeasti netissä

Autonvuokraus Belfastin lentoasemalta hoituu nopeasti netissä

Belfastin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä George Best, sijaitsee Antrim Countyn alueella noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Lentoasema on keskisuuri. Se palvelee hieman yli viittä miljoonaa turistia vuodessa. Autonvuokrauksen toimipiste, joka on lentoaseman ulkopuolella, on tavoitettavissa bussilla. Bussit tulevat noutamaan saapuvien terminaalin edestä ja vievät suoraan autonvuokrauskeskukseen. Käy noutamassa vuokra-autosi avaimet ja mahdollisesti tilaamasi lisätarvikkeet toimipisteeltämme. Autolla liikkuminen helpottaa matkustamista erityisesti suurissa kaupungeissa. Onpa vuokra-autolla myös helpompi päästä suoraan hotellille. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa mihin vuorokauden aikaan tahansa.
Tutustu tähän hurmaavaan suurkaupunkiin vuokra-autolla

Tutustu tähän hurmaavaan suurkaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Belfastin lentoasemalla säästää matkustajat monelta vaivalta ja julkisella liikenteellä kulkemiselta. Yhdistynyt Kuningaskunta on mielenkiintoinen matkakohde, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Tämä Pohjois-Irlannissa sijaitseva kaupunki on jakaantunut moneen eri kaupunginosaan, joissa kaikissa on omat nähtävyytensä. Erilaiset katedraalit, kuten Saint Annen katedraali sekä museot ovat suosittuja turistien keskuudessa. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsee eläintarha, joka on takuulla ainakin lapsiperheiden mieleen. Eläintarhaan pääsee kätevästi vuokra-autolla. Ota siis vuokra-auto Belfastin lentoasemalta ja lähde nauttimaan kaikesta siitä, mitä Irlannilla on tarjota matkailijoille.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Belfast City Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Belfast City Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Belfast City Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Belfast City Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Belfast City Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 989 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.
Kia e-Niro
Kia e-Niro
BMW X5
BMW X5
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Belfast City Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Belfast City Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Belfast City Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?