Auton vuokraus toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Belfast kv. Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Belfast kv. Lentoasema

Osoite

181 Airport Road, BT29 4DW Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:30
La
07:00 - 17:00
Su
11:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 18:30

Palvelumme toimipisteessä Belfast kv. Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Autonvuokraus Belfastin kansainvälisellä lentoasemalla tarjoaa hyvin monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Palvelemme turisteja ja työmatkalaisia tehden reissusta helpomman. Autovalikoimaamme kuuluu tavallisia henkilöautoja monessa eri hintaluokassa, farmareita, katumaastureita ja muita nelivetoja sekä pakettiautoja. Jos taas haluat lisätä hieman luksusta lomaasi, voit vuokrata urheiluauton tai avoauton. Erikoisempia autoja on rajattu määrä, joten ne kannattaa varata hyvissä ajoin ennakkoon. Vuokrauksen hoidat kätevästi joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Kun koneesi laskeutuu Belfastin kansainväliselle lentoasemalle, BFS, voit vain käydä noutamassa autosi avaimet ja lähteä jatkamaan matkaasi. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Belfastin kansainväliseltä lentoasemalta onnistuu netissä jo ennen lomaasi

Autonvuokraus Belfastin kansainväliseltä lentoasemalta onnistuu netissä jo ennen lomaasi

Belfastin (Kv) lentoasema, joka on suuri kansainvälinen lentoasema, sijaitsee pienen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Sen vuoksi vuokra-auton ottaminen kannattaakin. Sillä pääsee helpoiten suoraan hotellille, eikä sinun tarvitse pähkäillä julkisten liikennevälineiden aikataulujen kanssa. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Sinne pääsee helpoiten bussilla, joka noutaa saapuvien terminaalin edestä ja vie autonvuokrauskeskukseen. Jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoita meille etukäteen. Myös auton palauttamisesta tulee sopia ennakkoon.
Lähde tutkimaan kaupunkia vuokra-autolla

Lähde tutkimaan kaupunkia vuokra-autolla

Autonvuokraus Belfastin kansainväliseltä lentoasemalta antaa sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan enemmän lomasi aikana. Pohjois-Irlanti tarjoaa paljon mahdollisuuksia matkustamiseen, mutta myös muu Yhdistynyt Kuningaskunta on kokemisen arvoinen. Voit siis aivan hyvin ottaa vuokra-auton alle ja lähteä tutkimaan lähialueita. Itse kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Stormontin linna, kaupungintalo, oopperatalo sekä kasvitieteellinen puutarha. Stormontin linna on toiminut aiemmin Pohjois-Irlannin hallituksen ja parlamentin käytössä. Se kuitenkin suljettiin vakoiluskandaalin vuoksi, joten nykyisin linna toimii ainoastaan turistikohteena. Kun otat vuokra-auton Belfastin (Kv) lentoasemalta, pääset tutustumaan kaupunkiin kattavammin kuin jalkaisin tai julkisella liikenteellä. Vuokra-auto tuo sinunkin lomaasi entistäkin enemmän joustavuutta, eikä sinun tarvitse suunnitella aikataulujasi etukäteen. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun, joka palvelee sinua ympäri vuorokauden.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Belfast kv. Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1363 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Kia e-Niro
Kia e-Niro
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 Hybrid
BMW X5 Hybrid
Ferrari Spider Aut.
Ferrari Spider Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Belfast kv. Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Belfast kv. Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Belfast kv. Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?