Autonvuokraus
Belfast City Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Belfast // Belfast City Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Belfast City Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: George Best Belfast City AP
  BT3 9JH Belfast GB +44-3300022666
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BHD
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 18:30
la.07:00 - 17:00
su.07:30 - 19:00
Juhlapyhä07:30 - 18:30
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Belfastin kansainvälisellä lentoasemalla palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisia tehden matkasta helpomman. Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja. Meiltä saat pienen budjetin henkilöautot, farmarit, nelivedot, katumaasturit kuin edustavat luksusautot ja urheiluautot. Valitse vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos haaveilet ajavasi pidemmällekin, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Täysvakuutus taas tuo turvaa vieraassa kaupungissa ajamiseen, joten sekin kannattaa lisätä vuokrapakettiin. Sixtin avulla sinun matkasi voi jatkua välittömästi lentoasemalta hotellille. Kun koneesi laskeutuu Belfastin lentoasemalle, BFS, hae vuokra-autosi toimipisteeltämme. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Ainoastaan varaamalla auton etukäteen voit varmistua, että saat juuri haluamasi autoluokan.

Autonvuokraus Belfastin lentoasemalta hoituu nopeasti netissä

Belfastin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä George Best, sijaitsee Antrim Countyn alueella noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Lentoasema on keskisuuri. Se palvelee hieman yli viittä miljoonaa turistia vuodessa. Autonvuokrauksen toimipiste, joka on lentoaseman ulkopuolella, on tavoitettavissa bussilla. Bussit tulevat noutamaan saapuvien terminaalin edestä ja vievät suoraan autonvuokrauskeskukseen. Käy noutamassa vuokra-autosi avaimet ja mahdollisesti tilaamasi lisätarvikkeet toimipisteeltämme. Autolla liikkuminen helpottaa matkustamista erityisesti suurissa kaupungeissa. Onpa vuokra-autolla myös helpompi päästä suoraan hotellille. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tutustu tähän hurmaavaan suurkaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Belfastin lentoasemalla säästää matkustajat monelta vaivalta ja julkisella liikenteellä kulkemiselta. Yhdistynyt Kuningaskunta on mielenkiintoinen matkakohde, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Tämä Pohjois-Irlannissa sijaitseva kaupunki on jakaantunut moneen eri kaupunginosaan, joissa kaikissa on omat nähtävyytensä. Erilaiset katedraalit, kuten Saint Annen katedraali sekä museot ovat suosittuja turistien keskuudessa. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsee eläintarha, joka on takuulla ainakin lapsiperheiden mieleen. Eläintarhaan pääsee kätevästi vuokra-autolla. Ota siis vuokra-auto Belfastin lentoasemalta ja lähde nauttimaan kaikesta siitä, mitä Irlannilla on tarjota matkailijoille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 18:30
la.07:00 - 17:00
su.07:30 - 19:00
Juhlapyhä07:30 - 18:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Belfast City Lentoasema BHD George Best Belfast City AP BT3 9JH Belfast 54.614267, -5.870804 +44-3300022666

Sixt-toimipiste Belfast City Lentoasema BHD

George Best Belfast City AP
BT3 9JH Belfast
 
Puhelinnro +44-3300022666

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service