Autonvuokraus
Belfast kv. Lentoasema
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Belfast // Belfast kv. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Belfast kv. Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 181 Airport Road
  BT29 4DW Belfast GB +44-3300022666
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BFS
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 18:30
la.07:00 - 17:00
su.11:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 18:30
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Belfastin kansainvälisellä lentoasemalla tarjoaa hyvin monipuolisen valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Palvelemme turisteja ja työmatkalaisia tehden reissusta helpomman. Autovalikoimaamme kuuluu tavallisia henkilöautoja monessa eri hintaluokassa, farmareita, katumaastureita ja muita nelivetoja sekä pakettiautoja. Jos taas haluat lisätä hieman luksusta lomaasi, voit vuokrata urheiluauton tai avoauton. Erikoisempia autoja on rajattu määrä, joten ne kannattaa varata hyvissä ajoin ennakkoon. Vuokrauksen hoidat kätevästi joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Kun koneesi laskeutuu Belfastin kansainväliselle lentoasemalle, BFS, voit vain käydä noutamassa autosi avaimet ja lähteä jatkamaan matkaasi. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Belfastin kansainväliseltä lentoasemalta onnistuu netissä jo ennen lomaasi

Belfastin (Kv) lentoasema, joka on suuri kansainvälinen lentoasema, sijaitsee pienen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Sen vuoksi vuokra-auton ottaminen kannattaakin. Sillä pääsee helpoiten suoraan hotellille, eikä sinun tarvitse pähkäillä julkisten liikennevälineiden aikataulujen kanssa. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Sinne pääsee helpoiten bussilla, joka noutaa saapuvien terminaalin edestä ja vie autonvuokrauskeskukseen. Jos saavut aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoita meille etukäteen. Myös auton palauttamisesta tulee sopia ennakkoon.

Lähde tutkimaan kaupunkia vuokra-autolla

Autonvuokraus Belfastin kansainväliseltä lentoasemalta antaa sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan enemmän lomasi aikana. Pohjois-Irlanti tarjoaa paljon mahdollisuuksia matkustamiseen, mutta myös muu Yhdistynyt Kuningaskunta on kokemisen arvoinen. Voit siis aivan hyvin ottaa vuokra-auton alle ja lähteä tutkimaan lähialueita. Itse kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Stormontin linna, kaupungintalo, oopperatalo sekä kasvitieteellinen puutarha. Stormontin linna on toiminut aiemmin Pohjois-Irlannin hallituksen ja parlamentin käytössä. Se kuitenkin suljettiin vakoiluskandaalin vuoksi, joten nykyisin linna toimii ainoastaan turistikohteena. Kun otat vuokra-auton Belfastin (Kv) lentoasemalta, pääset tutustumaan kaupunkiin kattavammin kuin jalkaisin tai julkisella liikenteellä. Vuokra-auto tuo sinunkin lomaasi entistäkin enemmän joustavuutta, eikä sinun tarvitse suunnitella aikataulujasi etukäteen. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun, joka palvelee sinua ympäri vuorokauden.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 18:30
la.07:00 - 17:00
su.11:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 18:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Belfast kv. Lentoasema BFS 181 Airport Road BT29 4DW Belfast 54.664421, -6.217360 +44-3300022666

Sixt-toimipiste Belfast kv. Lentoasema BFS

181 Airport Road
BT29 4DW Belfast
 
Puhelinnro +44-3300022666

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service