Autonvuokraus
Feltham
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Feltham
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Feltham

Autonvuokraus Felthamissa on helppoa, voit valita omalle budjetillesi sopivan ajokin Sixtin autovuokraamosta, oletpa sitten paikallinen asukas tai alueella vieraileva matkailija. Yhdistynyt Kuningaskunta tulee laajemmin tutuksi luotettavan henkilöauton ratissa. Valitse farmariauto tarvitessasi suurempaa ajoneuvoa, sillä saat kuljetettua enemmän esimerkiksi matkatavaroita. Autonvuokraus Felthamista on kätevä valinta omatoimiseen liikkumiseen kaupungissa ja sen lähiseuduilla. Turvallisella maastoautolla on miellyttävä ajella myös vehreän maaseudun huonokuntoisemmilla teillä.

 
 • Lontoo Heathrow Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Sofitel London Heathrow T5
  TW6 2GD London

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • London Heathrow AP T5

  Sixt Autonvuokraus
  Sofitel London Heathrow T5
  TW6 2GD London

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Aloita mielenkiintoinen tutkimusmatkasi Sixtin autovuokraamosta Felthamissa

Autonvuokraus Felthamissa sujuu vaivattomasti puhelimella tai netin kautta. Emme lupaa ajoneuvoista mitään tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Autovuokraamostamme Felthamissa löydät valikoiman erilaisia kulkupelejä, joista valitset käyttöösi sopivan ajokin aina tarpeesi mukaan. Pienikokoinen henkilöauto on ketterä ja taloudellinen kaupunkiajossa, sillä käyt kätevästi ostoksilla ja suuntaat kohti mielenkiintoisia tapahtumia. Farmariautolla kulkee isompikin perhe tai kaveriporukka. Lisäksi saat halutessasi matkaan lastenistuimen ja GPS-navigaattorin. Voit valita vuokraamaasi ajoneuvoon myös matkallesi sopivia vakuutuksia. Varaamasi vuokra-auto Felthamista voidaan noutaa ja palauttaa myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee myös lentokenttä, London Heathrow Airport.

Liiku omaan tahtiisi vuokra-autolla Felthamissa

Yhdistynyt Kuningaskunta on täynnä katsomisen arvoisia nähtävyyksiä. Vuokraamalla auton pääset piipahtamaan vajaan tunnin ajomatkan päässä sijaitsevan Lontoon hektisessä ilmapiirissä. Voit viivähtää kaupungissa ostoksilla tai ihailla vaikkapa kuuluisaa Big Beniä, Lontoon Toweria ja Buckinghamin palatsia. Kun varaat mieleisesi ajoneuvon autovuokraamosta Felthamissa, pääset myös omatoimisille tutkimusmatkoille maaseudun rauhaan. Palatseja löytyy sieltäkin. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee Hampton Court Palace, joka on on Richmond upon Thamesissa sijaitseva entinen kuninkaallinen palatsi. Siellä on myös The Magic Garden, joka tutustuttaa koko perheen palatsin historiaan. Ennalta ilmoitettuina päivinä palatsissa pääsee myös kummituskierrokselle. Ajoneuvomme voivat kiidättää sinut myös rugbya katsomaan Twickenham Stadiumille. Sinne on kaupungista noin parinkymmenen minuutin ajomatka.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service