Auton vuokraus alueella Feltham

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Feltham

Aloita mielenkiintoinen tutkimusmatkasi Sixtin autovuokraamosta Felthamissa

Aloita mielenkiintoinen tutkimusmatkasi Sixtin autovuokraamosta Felthamissa

Autonvuokraus Felthamissa on helppoa, voit valita omalle budjetillesi sopivan ajokin Sixtin autovuokraamosta, oletpa sitten paikallinen asukas tai alueella vieraileva matkailija. Yhdistynyt Kuningaskunta tulee laajemmin tutuksi luotettavan henkilöauton ratissa. Valitse farmariauto tarvitessasi suurempaa ajoneuvoa, sillä saat kuljetettua enemmän esimerkiksi matkatavaroita. Autonvuokraus Felthamista on kätevä valinta omatoimiseen liikkumiseen kaupungissa ja sen lähiseuduilla. Turvallisella maastoautolla on miellyttävä ajella myös vehreän maaseudun huonokuntoisemmilla teillä. Autonvuokraus Felthamissa sujuu vaivattomasti puhelimella tai netin kautta. Emme lupaa ajoneuvoista mitään tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Autovuokraamostamme Felthamissa löydät valikoiman erilaisia kulkupelejä, joista valitset käyttöösi sopivan ajokin aina tarpeesi mukaan. Pienikokoinen henkilöauto on ketterä ja taloudellinen kaupunkiajossa, sillä käyt kätevästi ostoksilla ja suuntaat kohti mielenkiintoisia tapahtumia. Farmariautolla kulkee isompikin perhe tai kaveriporukka. Lisäksi saat halutessasi matkaan lastenistuimen ja GPS-navigaattorin. Voit valita vuokraamaasi ajoneuvoon myös matkallesi sopivia vakuutuksia. Varaamasi vuokra-auto Felthamista voidaan noutaa ja palauttaa myös toimiston aukioloaikojen ulkopuolella. Noin kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee myös lentokenttä, London Heathrow Airport.
Liiku omaan tahtiisi vuokra-autolla Felthamissa

Liiku omaan tahtiisi vuokra-autolla Felthamissa

Yhdistynyt Kuningaskunta on täynnä katsomisen arvoisia nähtävyyksiä. Vuokraamalla auton pääset piipahtamaan vajaan tunnin ajomatkan päässä sijaitsevan Lontoon hektisessä ilmapiirissä. Voit viivähtää kaupungissa ostoksilla tai ihailla vaikkapa kuuluisaa Big Beniä, Lontoon Toweria ja Buckinghamin palatsia. Kun varaat mieleisesi ajoneuvon autovuokraamosta Felthamissa, pääset myös omatoimisille tutkimusmatkoille maaseudun rauhaan. Palatseja löytyy sieltäkin. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee Hampton Court Palace, joka on on Richmond upon Thamesissa sijaitseva entinen kuninkaallinen palatsi. Siellä on myös The Magic Garden, joka tutustuttaa koko perheen palatsin historiaan. Ennalta ilmoitettuina päivinä palatsissa pääsee myös kummituskierrokselle. Ajoneuvomme voivat kiidättää sinut myös rugbya katsomaan Twickenham Stadiumille. Sinne on kaupungista noin parinkymmenen minuutin ajomatka.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Feltham
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Feltham?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Feltham sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Feltham.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Feltham?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Feltham. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 6926 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Feltham

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Feltham?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Feltham?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Feltham?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Feltham

Näytä lisää