Autonvuokraus
Hounslow
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Hounslow
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hounslow

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Hounslown kautta ja tee siitä astetta helpompi! Me tarjoamme sinulle luotettavaa asiakaspalvelua sekä laadukkaita ajoneuvoja. Autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista, keskimäärin 3 kuukautta vanhoista autoista ja eri automalleja meiltä löytyy monia. Olipa kyseessä liikematka tai lomareissu, voit luottaa Sixtin vuokra-autoihin. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla reissaa vaikka koko perhe, näyttävät urheilu- ja avoautot tarjoavat tyylikkäät kyydit myös työmatkalaisille sekä tilavat maasturit selviävät jopa haastavammista reittivalinnoista. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä löytämään sinulle ja seurueellesi sopivan ajoneuvon!

 
 • Lontoo Heathrow Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Sofitel London Heathrow T5
  TW6 2GD London

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • London Heathrow AP T5

  Sixt Autonvuokraus
  Sofitel London Heathrow T5
  TW6 2GD London

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Miellyttävä ajokokemus, kun allasi on Sixtin vuokra-auto

Sixt Autovuokraamo Hounslow tarjoaa kattavan valikoiman uusia merkkiautoja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Lisäpalveluillamme saat varauksestasi tehtyä juuri itsellesi sopivan. Jos haluat tutustua Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin laajemmin, lisää varaukseesi vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori helpottamaan reittivalinnoissa. Mikäli matkustat lasten kanssa on lastenistuimet hyödyllinen lisä varaukseen, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixt ei ota piilokuluja ja luottokorttimaksuista ei tule lisämaksua. Tarkemmin autovalikoimaamme sekä lisäpalveluihimme tutustut verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme sekä sieltä varaat seuraavan Sixtin vuokra-autosi vaikka jo tänään!

Koe Hounslow Sixtin vuokra-auton kyydissä

Hounslown sijainti on erinomainen, sillä sen itäpuolella on Lontoon keskustasta ja länsipuolella Heathrown lentoasema. Kaupungista onkin kätevä lähteä tutkimaan Englannin eri kohteita, sillä liikenneyhteydet ovat loistavat. Ajomatkaa Lontoon keskustaan kertyy vain noin 20 km, jossa onkin erittäin laaja tarjonta ravintoloita, kahviloita ja kulttuurielämyksiä. Ajele vaikkapa West Endiin katsomaan viihdyttävä musikaali tai nauttimaan päivästä piknikin merkeissä Hyde Parkissa. Hounslowsta löydät myös englantilaiset ravintolat ja kahvilat, joissa pääset aistimaan paikallista tunnelmaa ja tutustumaan Englantiin eri perspektiivistä. Sixtin vuokra-autolla et ole sidottuna vain yhteen paikkaan, vaan voit tehdä suunnitelmat omien aikataulujesi mukaisesti. Ota yhteys ystävälliseen asiakaspalveluumme ja anna meidän auttaa sinua löytämään vuokra-auto tälle seuraavalle reissulle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service