Auton vuokraus alueella Hounslow

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Hounslow

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa London Heathrow AP T5 alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Hounslow

Miellyttävä ajokokemus, kun allasi on Sixtin vuokra-auto

Miellyttävä ajokokemus, kun allasi on Sixtin vuokra-auto

Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Hounslown kautta ja tee siitä astetta helpompi! Me tarjoamme sinulle luotettavaa asiakaspalvelua sekä laadukkaita ajoneuvoja. Autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista, keskimäärin 3 kuukautta vanhoista autoista ja eri automalleja meiltä löytyy monia. Olipa kyseessä liikematka tai lomareissu, voit luottaa Sixtin vuokra-autoihin. Käytännöllisillä henkilöautoilla ja farmareilla reissaa vaikka koko perhe, näyttävät urheilu- ja avoautot tarjoavat tyylikkäät kyydit myös työmatkalaisille sekä tilavat maasturit selviävät jopa haastavammista reittivalinnoista. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä löytämään sinulle ja seurueellesi sopivan ajoneuvon!Sixt Autovuokraamo Hounslow tarjoaa kattavan valikoiman uusia merkkiautoja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Lisäpalveluillamme saat varauksestasi tehtyä juuri itsellesi sopivan. Jos haluat tutustua Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin laajemmin, lisää varaukseesi vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori helpottamaan reittivalinnoissa. Mikäli matkustat lasten kanssa on lastenistuimet hyödyllinen lisä varaukseen, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Sixt ei ota piilokuluja ja luottokorttimaksuista ei tule lisämaksua. Tarkemmin autovalikoimaamme sekä lisäpalveluihimme tutustut verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme sekä sieltä varaat seuraavan Sixtin vuokra-autosi vaikka jo tänään!
Koe Hounslow Sixtin vuokra-auton kyydissä

Koe Hounslow Sixtin vuokra-auton kyydissä

Hounslown sijainti on erinomainen, sillä sen itäpuolella on Lontoon keskustasta ja länsipuolella Heathrown lentoasema. Kaupungista onkin kätevä lähteä tutkimaan Englannin eri kohteita, sillä liikenneyhteydet ovat loistavat. Ajomatkaa Lontoon keskustaan kertyy vain noin 20 km, jossa onkin erittäin laaja tarjonta ravintoloita, kahviloita ja kulttuurielämyksiä. Ajele vaikkapa West Endiin katsomaan viihdyttävä musikaali tai nauttimaan päivästä piknikin merkeissä Hyde Parkissa. Hounslowsta löydät myös englantilaiset ravintolat ja kahvilat, joissa pääset aistimaan paikallista tunnelmaa ja tutustumaan Englantiin eri perspektiivistä. Sixtin vuokra-autolla et ole sidottuna vain yhteen paikkaan, vaan voit tehdä suunnitelmat omien aikataulujesi mukaisesti. Ota yhteys ystävälliseen asiakaspalveluumme ja anna meidän auttaa sinua löytämään vuokra-auto tälle seuraavalle reissulle!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Hounslow
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Hounslow?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hounslow sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Hounslow.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Hounslow?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Hounslow. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 6630 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Matka Sixtille
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,3)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Hounslow
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Hounslow?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Hounslow?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Hounslow?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Hounslow

Näytä lisää