Autonvuokraus
London Heathrow AP T2, T3
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Lontoo // Lontoo Heathrow Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lontoo Heathrow Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sofitel London Heathrow T5
  TW6 2GD London GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LHR
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalla tarjoaa erityisen laajan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Autovalikoimastamme löydät varmasti vuokra-autot jokaisen tarpeisiin. Meiltä vuokraat esimerkiksi näppärät kaupunkiautot, joilla on helppo liikkua suurkaupungissa. Sen lisäksi voit vuokrata tilavat farmarit perheille, nelivetoiset katumaasturit, urheilu- ja luksusautot kuin pakettiautotkin. Voit valita vuokra-autopakettiisi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit tai erilaiset vakuutukset. Rajoittamattomia kilometrejä voidaan suositella erityisesti silloin, jos aiot ajaa pitempiä matkoja. Sixt tekee lomastasi miellyttävämpää. Kun koneesi laskeutuu Heathrow'n lentoasemalle, LHR, saat auton välittömästi alle ja matka voi jatkua. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalta käy kätevästi netissä

Heathrow'n lentoasema sijaitsee hieman reilun puolen tunnin ajomatkan päässä keskustasta. Varmin keino päästä hotellille onkin ottaa vuokra-auto. Lentoasema on yksi maailman kiireisimmistä. Se palvelee noin 76 miljoonaa turistia vuositasolla. Lentoasemalla on viisi terminaalia. Löydät meidän autonvuokrauksen toimipisteemme kaikista terminaaleista. Terminaalien autovuokraamoiden valikoima saattaa vaihdella hieman ja joissakin autoja on rajoitettu määrä. Sen vuoksi auto kannattaa vuokrata etukäteen hyvissä ajoin. Toimipisteemme ovat avoinna vuorokauden ympäri, joten voit noutaa ja palauttaa auton milloin vain haluat.

Tutustu suurkaupunkiin vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta ja sen pääkaupunki Lontoo tarjoaa paljon mahdollisuuksia turisteille. Jotta kaupungin pääsisi kokemaan mahdollisimman hyvin, on autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalla kannattava ratkaisu. Lontoo on metropoli, jossa välimatkat kaupungiosasta toiseen saattavat venyä hyvin pitkiksi. Julkinen liikenne voi olla hankalaa käyttää, joten vuokra-auto on järkevin ratkaisu. Sillä pääsee näkemään kaikki kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, kuten The Eyen, Big Ben -kellotornin kuin kuninkaanlinnankin. Ota vuokra-auto Lontoon Heathrow'n lentoasemalta ja lähde seikkailemaan myös kaupungin ulkopuolelle. Vain lyhyen ajomatkan päästä voi löytää sellaisia kaupunkeja, kuten Chelsea sekä Liverpool. Näin yhteen lomaan voi yhdistää monta eri kohdetta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste London Heathrow AP T2, T3 LHR Sofitel London Heathrow T5 TW6 2GD London 51.473030, -0.491470 +44-2070188246

Sixt-toimipiste London Heathrow AP T2, T3 LHR

Sofitel London Heathrow T5
TW6 2GD London
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service