Autonvuokraus
London Heathrow AP T5
Piilota
Yhdistynyt kuningaskunta // Lontoo // London Heathrow AP T5
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus London Heathrow AP T5: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sofitel London Heathrow T5
  TW6 2GD London GB +44-2070188246
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LONT05
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Autonvuokraus Lontoossa Heathrow'n lentoasemalla T5:ssä sujuu näppärästi, kun vuokraat auton etukäteen netistä tai puhelimitse. Tarjoamme todella monipuolisen valikoiman vuokra-autoja kaikille budjeteille ja kaiken kokoisille seurueille. Meiltä vuokraat vaikkapa henkilöauton, farmarin, katumaasturin, urheiluauton tai pakettiauton. Jos ajatuksissasi on lähteä ajamaan huonommalle tielle, ota silloin allesi neliveto. Sillä pääset kulkemaan haastavassa maastossakin. Automme ovat uusia malleja, joista löytyy niin ilmastointi kuin turvatyynytkin. Lisää vuokraasi myös lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos haluat ajaa huoletta pitkiäkin matkoja, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon varalta sinun on mahdollista lisätä vuokraasi erilaisia vakuutuksia aina edullisesta perusvakuutuksesta kattavaan täysvakuutukseen. Sixtin avulla lomasi helpottuu, kun pääset jatkamaan matkaasi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Lontooseen Heathrow'n lentoasemalle, LHR, on henkilökuntamme auttamassa sinua vuokrauksessa. Varausta tehdessäsi huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Lontoosta Heathrow'n lentoasemalta terminaalista T5 onnistuu netissä

Lontoon Heathrow'n kansainvälinen lentoasema on yksi maailman vilkkaimmista. Se sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Lentoaseman vuosittainen kävijämäärä kohoaa melkein 76 miljoonaan. Lentoasemalla on yhteensä viisi terminaalia. Toimipisteemme sijaitsee terminaali 5:n Sofitel Hotelissa. Hotelli on vain lyhyen matkan päässä saapuvien terminaalista, joten sinne ei tarvitse matkustaa bussilla. Toimipiste on tunnettu nopeasta palvelustaan, joten vuokrauskin hoituu nopeasti. Vuokra-autot löytyvät muutaman minuutin kävelymatkan päästä Sofitelin parkkipaikoilta. Auton voi myös palauttaa mihin aikaan tahansa. Älä epäröi kysyä, jos jokin jää mietityttämään. Autamme parhaamme mukaan.

Koe kaupunki vuokra-autolla

Yhdistynyt Kuningaskunta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentoasemalla T5-terminaalista on paras tapa lähteä tutustumaan kaupunkiin. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi kellotorni Big Ben, maailmanpyörä The Eye sekä ympäri kaupunkia sijaitsevat erilaiset museot. Kun otat vuokra-auton Lontoon Heathrow'n lentoasemalta T5:stä, pääset kokemaan kaupungin kaikki puolet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste London Heathrow AP T5 LONT05 Sofitel London Heathrow T5 TW6 2GD London 51.473030, -0.491470 +44-2070188246

Sixt-toimipiste London Heathrow AP T5 LONT05

Sofitel London Heathrow T5
TW6 2GD London
 
Puhelinnro +44-2070188246

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service