Autonvuokraus
Aspen CO
Piilota
Yhdysvallat // Aspen CO
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Aspen CO

Oletko suunnittelemassa matkaa Aspeniin? Aloita matkasi Coloradossa kätevästi hankkimalla vuokra-auto näppärästi ja edullisesti Sixt Autovuokraamosta. Aspen sijaitsee Yhdysvaltojen keskilännessä sijaitsevassa Coloradon osavaltiossa, reilun 300 kilometrin päässä Denveristä. Löydät Sixt Autovuokraamon Aspenin lentokentältä, alle 20 minuutin ajomatkan päästä kaupungin keskustasta. Aspenin toimipisteestämme löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja tunnettujen merkkien uusimmissa malleissa ja tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonuokraukseen Aspenissa sisältyy muun muassa Colorado Road Safety Fee sekä vapaat ajokilometrit. Sixtin vuokra-autolla matkustat kätevästi juuri itsellesi sopivaan tahtiin ja matkanteko sujuu näppärästi, olitpa kaupungissa työmatkalla tai lomalla.

 
 • Aspen/Pitkin County Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  233 Airport Rd
  81611-3569 Aspen

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Basalt/Deliveries

  Sixt Autonvuokraus
  310 Market St First Floor
  81621-7401 Basalt

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Aspen ja Yhdysvallat tutuiksi Sixtin vuokra-auton avulla

Aspenin toimipisteestämme löydät juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Valitse taloudellinen sedan-henkilöauto tai tilava farmari, jossa riittää tilaa myös matkatavaroille. Löydät valikoimastamme myös luotettavat maasturit sekä tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Huomioithan, että Sixt ei voi taata tiettyä vuokra-automallia, vain valitsemasi vuokra-autokategorian. Valikoimaamme pääset tutustumaan kätevästi Sixtin verkkosivuilta, josta käsin voit hoitaa varauksen näppärästi jo ennen matkan alkua. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme. Lisäpalveluilla ja -vakuutuksilla voit tuoda matkaasi mukavuutta ja turvaa. Mikäli Aspenin alue ei ole sinulle tuttu, on esimerkiksi GPS-navigaattori hyvä lisä, lasten kanssa matkustaville puolestaan löytyy valikoimastamme myös eri ikäisille sopivia lasten turvaistuimia ja rajattomalla tietulli-palvelulla matkustat huoletta Coloradon teillä. Voit lisätä varaukseen myös vakuutuksia, kuten kolariturvan tai Roadside Assistance Protection -palvelun, joiden ansiosta voit matkustaa huoletta.

Sixtin vuokra-autolla matkustat Aspenissa kätevästi

Aspen sijaitsee Yhdysvaltojen keskilännessä, Coloradon osavaltiossa. Entinen pieni kaivoskylä on nykypäivänä tunnettu ympäri maailman useista hiihtokeskuksistaan. Hiihtokeskukset, talviurheilumahdollisuudet ja kaupungin henkeäsalpaavat maisemat ovatkin kaupungin suurin vetonaula, mutta kaupunki on tunnettu myös Aspenin musiikkifestivaaleista. Kaupungissa on loputtomat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, mutta nähtävää löytyy myös erilaisista museoista, kuten kaivosmuseosta tai taidemuseosta. Aspenissa ja Coloradossa on näppärä liikkua vuokra-autolla ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta kaupungista on helppo lähteä tutustumaan muualle osavaltioon tai jatkaa matkaa muualle Yhdysvaltoihin. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi joustavuutta, jolloin voit suunnitella matkasi aikataulun juuri itsellesi sopivaksi. Sixt toivottaa hyvää ja turvallista matkaa Aspeniin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service