Autonvuokraus
Boca Raton
Piilota
Yhdysvallat // Boca Raton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Boca Raton

Sixt Autovuokraamo Boca Ratonissa toivottaa sinut tervetulleeksi! Yhdysvallat on hieno matkakohde, olitpa lähdössä lomamatkalle tai työmatkalle. Matkasi uudelle mantereelle saa loistavan alun, kun otat allesi luotettavan vuokra-auton Sixtiltä. Palvelemme sinua kaikissa vuokra-autoasioissa: toimipisteistämme saat käyttöösi niin henkilö- kuin farmariautotkin, minkä lisäksi löydät vaativaan käyttöön myös maastoautot, avoautot ja urheiluautot. Tarkasta asia haluamastasi toimipisteestä. Palvelemme sinua Boca Ratonissa vuoden jokaisena päivänä, joten saat varmasti mieleisen ajokin allesi. Jos olet vuokraamassa autoa yritykselle, voit olla yhteydessä suoraan myyntipalveluumme. Matkasi voi alkaa!

 
 • Boca Raton lähellä Mizner Park
  279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Boca Raton lähellä Mizner Park

  Sixt Autonvuokraus
  279 North Federal Highway
  33432-3923 Boca Raton

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Boca Ratonissa

Floridan kauniit maisemat kutsuvat. Meillä on Boca Ratonin alueella useita toimipisteitä, joista kurvaat kätevästi baanalle. Sekä ryhmät että yksin matkaavat löytävät autovuokraamo Boca Ratonin helposti. Tarkastathan aina toimipisteemme ajankohtaisen vuokra-autovalikoiman, jos tarvitset juuri tiettyä autotyyppiä. Huomioithan myös, että takaamme sinulle toiveidesi mukaisen vuokra-autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Koko kalustomme on kuitenkin uutta, keskimäärin muutaman kuukauden ikäistä, joten allasi on aina uusi ja laadukas ajopeli. Voit liittää myös mahdolliset lisävarusteet tilaukseesi, esimerkiksi GPS-navigaattorin, lastenistuimen ja muut erikoisvarusteet ovat valikoimissamme, jotta vuokra-auto Boca Ratonissa täyttäisi kaikki toiveesi.

Vuokra-auto alle ja Floridan maanteille

Boca Raton on viehättävä alue Miamin lähistöllä. Arkkitehti Addison Miznerin kädenjäljestä tunnettu alue on ottanut inspiraatiota espanjalaisesta arkkitehtuurista. Mizner Parkin alueella on runsaasti ostosmahdollisuuksia sekä teatteri- ja kulttuuritoimintaa. Etenkin taiteen ystävät viihtyvät alueella, sillä laadukkaita taidemuseoita on useita. Kiireisen ja kuuman päivän jälkeen on kätevää huristaa Sixtin vuokra-autolla japanilaisiin puutarhoihin virkistäytymään. Mikäli olet matkalla tuttujen tai perheen kanssa tai ehdit kokouksen jälkeen viettämään vapaa-aikaa, myöskään läheisille hiekkarannoille ei ole pitkä ajomatka.

Floridan tiet ovat hyväkuntoisia ja niitä pitkin on helppo ajella. Opasteet ovat selkeitä ja liittymät on merkitty hyvin. Suomalaisilla autoilijoilla ei ole ongelmia alueella ajellessa. Voit lähteä tutustumaan helposti Floridan lähialueisiin ja nauttia aina miellyttävästä meri-ilmastosta. Monet suomalaiset suuntaavat alueelle vuodesta toiseen, innokkaimmat muuttavat sinne talveksi. Autonvuokraus Boca Ratonissa auttaa matkaan, olivatpa suunnitelmasi millaiset tahansa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service