Autonvuokraus
Chicago
Piilota
Yhdysvallat // Chicago
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chicago

Sixt Autovuokraamo Chicagossa tarjoaa edullista ja turvallista autonvuokrausta, kun tarvitset vuokra-auton tämän tuulisen kaupungin tutkimiseen. Autovalikoimastamme löydät sopivat ajoneuvot niin lomalle kuin työmatkoillekin. Voit valita auton kokonaan oman tarpeesi mukaan. Valikoimamme kattaa niin erilaiset henkilöautot kuin isommat farmaritkin. Sixtin kautta autonvuokraus Chicagossa on helppoa ja nopeaa. Autokalustomme Chicagossa kattaa tunnetuimpien merkkien uusimmat mallit. Voit hoitaa varauksen näpsäkästi ja nopeasti joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Chicago O'Hare Lentoasema
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chicago South Loop
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chicago O'Hare Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Chicago South Loop

  Sixt Autonvuokraus
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Chicagossa käy kätevästi Sixtin kautta

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Chicagosta! Olemme luotettava ja asiantunteva yritys, joka haluaa tehdä matkustuksesta mukavaa ja joustavaa. Tarjoamme laajan valikoiman automalleja sekä kattavat lisäpalvelut juuri sinun tarpeisiisi sopien. Kaikki vuokra-automme Chicagossa ovat ilmastoituja. Kun suunnittelet autonvuokrausta Chicagossa ensimmäistä kertaa, suosittelemme lisäpalveluistamme GPS-navigaattoria. Vuokra-auton hintaan kuuluu kolarivakuutus, jonka omavastuuosuutta voi pienentää lisämaksusta. Vuokra-auton varausvaiheessa voit valita myös muita käytännöllisiä lisävakuutuksia. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme halutun autokategorian, emme tiettyä automallia. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli autonvuokraus herättää kysymyksiä.

Tuulinen kaupunki haltuun Sixt vuokra-autolla

Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin kaupunki Chicago tunnetaan pilvenpiirtäjistä, gangstereista ja herkullisesta ruoasta, kuten pannupitsasta ja hot dogeista. Tämä tuuliseksi kaupungiksi kutsuttu kaupunki sijaitsee Suurten järvien alueella, Michiganjärven rannalla. Voitkin siis tutustua samalla kertaa suurkaupungin sykkivään sydämeen sekä rentoutua rauhallisen järven rannalla. Kaikki tarvittavat varusteet kulkevat näpsäkästi mukana tilavassa Sixt vuokra-autossa.

Näet Chicagon tärkeimmät nähtävyydet oman aikataulusi mukaan, kun allasi on Sixt vuokra-auto. Ajelet katsomaan Millenium Park -puistoon auringossa kimaltelevaa Cloud Gate -patsasta yhdessä hujauksessa. Chicagon gangsteriaikoihin voi tutustua Chicago History Museum -museossa, jonne ajaa kaupungin keskustasta vain noin kymmenessä minuutissa. Perheen pienimpiä varmasti kiinnostaa eläintarha Lincoln Parkissa ja Shedd Aquarium -akvaario. Parhaat näkymät näet mustan John Hancock Centerin ulkoilmanäköalatasanteelta. Autonvuokraus Sixtin Chicagon toimipisteestä on oiva tapa valloittaa kiehtova Chicago oman aikataulusi mukaan. Tee varauksesi siis jo nyt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service