Autonvuokraus
Denver Kans. Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Denver // Denver Kans. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Denver Kans. Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 25200 E 68th Ave
  80019 Aurora US +1-8338366546
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DEN
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Denverin lentokentällä

Aloita matkasi Yhdysvaltain Denverissä hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Denverin lentokentältä. Meiltä löydät monipuolisen vuokra-autojen valikoiman juuri sinun tarpeisiisi. Valitse täällä allesi vaikkapa taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai halutessasi vaativaankin makuun sopiva maasturi. Huomaathan, että Sixt takaa varatun autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, Sixt tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta Denverin lentokentällä.

Autonvuokraus Denverin lentokentällä

Vilkas ja kansainvälisesti tärkeä Denverin lentokenttä, lyhennettynä DEN, sijaitsee 30 kilometriä Denverin kaupungista koilliseen. Matka lentokentältä kaupunkiin taittuu sujuvasti reilussa puolessa tunnissa Sixtin vuokra-autolla, jonka varaat helpoiten puhelimitse tai netissä. Kun olet noutanut matkatavarasi Denverin lentokentällä, poistu lähimmistä ovista käytävälle numero 4. Sixtin oranssit shuttlebussit odottavat sinua käytävän itäisessä sekä läntisessä päädyssä, ja vievät sinut suoraan toimipisteellemme. Matkasi voi alkaa! Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Denverin kansainvälisellä lentokentällä.

Koe miljoonakaupungin kuhina ja upeat luontokohteet vuokra-autolla

Yhdysvaltojen Coloradon osavaltioon kuuluva Denver on uniikki yhdistelmä miljoonakaupungin kuhinaa sekä toinen toistaan upeampia luontoretkikohteita. Tämä kohde tarjoaa paljon nähtävää, joten hyppää vuokra-auton rattiin ja tutustu kaupungin koko komeuteen. Denverin keskusta sykkii elämää. Ostosmahdollisuuksia tarjoaa lukuisat suuret kauppakeskukset ympäri kaupunkia. Kiipeä Colorado State Capitolin portaita ja ihastele arkkitehtuuria. Vieraile myös Denverin taidemuseossa. Lisää matkaasi vielä ripaus villin lännen tunnelmaa ja käy kuuluisan Buffalo Billin haudalla sekä museossa, minne ajaa kaupungista noin puolessa tunnissa.

Denveriä kutsutaan The Mile High Cityksi sen korkean sijainnin ja sitä ympäröivien vuorien vuoksi. Denver Mountain Parksiin ajaa kaupungista puolessa tunnissa. Ihaile auringonlaskua tai lähde vaellukselle. Vuorilla on mahdollisuus törmätä myös villieläimiin, kuten vuohiin ja biisoneihin. Tee päiväretki myös Mount Evansille, jonne ajaa Denveristä 1,5 tunnissa. Mount Evans tarjoaa koskemattoman luonnon järvimaisemineen sekä lumipeitteisine vuorenhuippuineen. Matkustatko kenties lasten kanssa? 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungista sijaitsee Dinosaur Ridge, mistä löytyy ainutlaatuinen kokoelma dinosaurusten luita ja fossiileja. 80 kilometriä koilliseen sijaitsee myös villieläinten suojelualue, missä voi nähdä leijonia, tiikereitä ja karhuja vaeltamassa luonnollisessa ympäristössään. Huoletonta autonvuokrausta Denverin lentokentällä tarjoavan Sixtin lisäpalveluista voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin ja lastenistuimet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Denver Kans. Lentoasema DEN 25200 E 68th Ave 80019 Aurora 39.819444, -104.691056 +1-8338366546

Sixt-toimipiste Denver Kans. Lentoasema DEN

25200 E 68th Ave
80019 Aurora
 
Puhelinnro +1-8338366546

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service