Autonvuokraus
Fort Lauderdale Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Fort Lauderdale // Fort Lauderdale Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fort Lauderdale Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 600 Terminal Dr
  33315-3618 Fort Lauderdale US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FLL
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Fort Lauderdalen lentokentällä

Sixt autonvuokrauksen toimipisteestä Fort Lauderdalen Lentoasemalta voit vuokrata lomasi ajaksi vuokra-auton käyttöösi. Valita voit maasturin, jolla kiertelet maastossa kuin maastossa, varsin tilavan farmarin, urheiluauton, henkilöauton tai upean avoauton. Lisäksi voit ottaa vuokra-ajaksi lisäturvan, kuten esimerkiksi turvan renkaan rikkoutumisen varalle tai kolarin varalle. Lisäturvan ansiosta voit olla murehtimatta mahdollisista matkalla sattuvista vahingoista. Myös lisävarusteita on saatavilla. Mahdollista on vuokrata lastenistuin tai vaikkapa kohteen löytymistä helpottava GPS-navigaattori. Autonvuokrauksemme sijaitsee Fort Lauderdalen lentoaseman kupeessa, ja matka sinne kestää noin 4 minuuttia ajaen.

Autonvuokraus sujuu helposti Fort Lauderdalen lentoasemalla

Fort Lauderdalen lentoasema, FLL, sijaitsee noin 5 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Matkaan kuluu ajaen noin 15 minuuttia. Matka lentoasemalta keskustan ytimeen sujuu helpoiten vuokra-autolla kulkien. Helpoiten autonvuokraus Fort Lauderdalen lentoasemalta onnistuu, kun jo ennen matkaa teet varauksen puhelimitse tai vaihtoehtoisesti varaat auton käyttöösi varauspalvelusta netissä. Vuokra-autoa noutaessasi voit valita vuokra-auton i-Phonella. Jotakin tietyn mallista autoa et voi valita, mutta luokan johon vuokra-auto kuuluu, voit toki valita. Autovuokraamo Fort Lauderdalen lentoasemalla on avoinna ympäri vuorokauden.

Ota ilo irti kaupungin nähtävyyksistä vuokra-autolla ajellen

Nähtävyyksiä kaupungissa on runsaasti. Paras tapa liikkua nähtävyydeltä toiselle, on vuokra-auto. Museum of Art on todellisen taiteenystävän museo, jossa voit tutustua taiteeseen. Butterfly Worldissä voit ihastella kauniita perhosia, joita siellä on jopa tuhansia. Sawgrass Mills Mall on kauppakeskus, joka ei ole vain kauppakeskus, vaan myös Yhdysvaltojen suurin kauppakeskus, ja josta shoppailija löytää lukuisia erilaisia kauppoja. Ja tietenkin kannattaa poiketa myös kaupungin kuuluisalla rannalla, joka on etenkin auringonpalvojien suosima kohde ja josta kaupunki on tunnettu. Suurin osa kaupungin tunnetuista ja lukuisista nähtävyyksistä sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, ja nähtävyyksien kiertely on mukavaa ja huoletonta, kun vuokraat käyttöösi vuokra-auton heti Fort Lauderdalen lentoasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Fort Lauderdale Lentoasema FLL 600 Terminal Dr 33315-3618 Fort Lauderdale 26.071250, -80.138470 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Fort Lauderdale Lentoasema FLL

600 Terminal Dr
33315-3618 Fort Lauderdale
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service