Autonvuokraus
Fort Lauderdale Downtown
Piilota
Yhdysvallat // Fort Lauderdale // Fort Lauderdale Downtown
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fort Lauderdale Downtown: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2901 SE 6th Ave
  33316-4023 Fort Lauderdale US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: FLLC03
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Vierailu Fort Lauderdaleen saa hyvän alun Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Fort Lauderdale Downtown toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Yhdysvaltojen itärannikolle Fort Lauderdalen rannikkokaupunkiin. Fort Lauderdale Downtownin toimipisteemme tarjoaa laadukasta autonvuokrauspalvelua kaupunkiin saapuville vierailijoille sekä vuokra-autoa tarvitseville paikallisille. Toimipiste on keskeisellä sijainnilla lähellä Fort Lauderdalen satamaa ja Riverwalk-puistoa. Sieltä on kätevä lähteä tutustumaan sekä Fort Lauderdaleen että jatkaa matkaa muualle Floridaan. Sixtin valttikortteja ovat laaja ja laadukas vuokra-autovalikoima, osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä rajattomat ajokilometrit. Lisäksi kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja, joten niiden kyydissä matkustaminen on mukavaa myös Floridan helteisessä säässä. Sixt on siis kannattava valinta autonvuokraukseen Fort Lauderdalen Downtown-alueella.

Varaa ja nouda vuokra-auto Fort Lauderdale Downtownin Sixt Autovuokraamosta

Kun etsit laadukasta ajoneuvoa Floridan Fort Lauderdalessa, luota autonvuokrauksessa Fort Lauderdale Downtownin Sixt Autovuokraamoon. Meille on tärkeää, että matkasi Sixtin vuokra-autolla sujuu mahdollisimman huolettomasti ja mukavasti. Siksi olemme valinneet vuokra-automme tunnettujen laatumerkkien uusista malleista. Valikoimastamme löydät eri tyyppisiä vuokra-autoja aina henkilöautoista ja maastureista urheilu- ja avoautoihin esimerkiksi Range Roverilta, Mercedesiltä ja Chevroletilta. Autojemme keski-ikä on noin kolme kuukautta, jotta pääset nauttimaan uuden ajoneuvon tuomasta ajomukavuudesta. Myös ilmastointi tuo matkustamiseen lisämukavuutta. Tiedämme myös, että vuokra-autoilijoilla on erilaisia tarpeita vuokra-auton suhteen. Siksi vuokra-autojamme on mahdollista personoida erilaisilla lisäpalveluilla. Sixt Connect -palvelumme pitää internetyhteyden mukanasi tien päällä, ja lisäkuljettajan valinta mahdollistaa vuorottelemisen ratin takana. Lasten kanssa matkustava taas voi valita tarvittavan määrän lastenistuimia eri kokoisista vaihtoehdoista. Voit tehdä varauksen mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuillamme, ja klikata sinun tarpeisiisi sopivat lisäpalvelut mukaan varauksen yhteydessä. Otathan varausta tehdessäsi myös huomioon, että emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta toteutamme toiveesi autokategoriasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Fort Lauderdale Downtown FLLC03 2901 SE 6th Ave 33316-4023 Fort Lauderdale 26.087450, -80.136611 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Fort Lauderdale Downtown FLLC03

2901 SE 6th Ave
33316-4023 Fort Lauderdale
 
Puhelinnro +1-8887498227

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service