Autonvuokraus
Georgia
Piilota
Yhdysvallat // Georgia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Georgia

Matkatessasi Georgiaan Sixt Autovuokraamosta löydät monipuolisen valikoman vuokra-autoja, joilla matkantekosi saa uuden ulottuvuuden. Sixt Autovuokraamo Georgian autokalustosta löydät henkilöautot ja farmarit, urheiluautot ja avoautot sekä maasturit. Matka taittuu mukavasti lomalla perheen tai ystävien parissa, tai vaikkapa työmatkalla. Autonvuokraus Georgiassa on helppoa, kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai soita meille, ja ystävällinen henkilökuntamme valikoi sinulle toiveidesi mukaisen vuokra-auton Georgian teille. Varauksesi tehtyäsi voit noutaa vuokra-auton toimipisteestämme ja suunnata tiesi haluamaasi kohteeseen. Käytäntöihimme ei valitettavasti kuulu vuokrata tiettyä automallia, vaan saat käyttöösi vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Nauti vapaudesta seikkaillessasi Sixtin vuokra-autolla Georgian osavaltiossa.

 
 • Atlanta Hartsfield Lentoasema
  2200 Rental Car Center Parkway
  30337 College Park

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Atlanta Buckhead
  3275 Peachtree Rd NE,Suite 240
  30305-2426 Atlanta

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Atlanta Hartsfield Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  2200 Rental Car Center Parkway
  30337 College Park

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Atlanta Buckhead

  Sixt Autonvuokraus
  3275 Peachtree Rd NE,Suite 240
  30305-2426 Atlanta

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokraa auto Sixtiltä ja nauti vapaudesta lomallasi

Kansainvälinen Sixt on autovuokraamojen ketju, joka on perustettu perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Nykyään toimipisteitämme sijaitsee 105 maassa, joten palvelun laatu tunnetaan. Valikoimaamme Sixt Georgiassa kuuluvat sekä taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, luksusmallin urheilu- ja avoautot sekä luotettavat maasturit, joilla poikkeaminen sivuteillekin sujuu. GPS-navigaattorin avulla autonvuokraus Georgiassa on kätevää, matkanteko taittuu mutkitta ja suunnistat määränpäähäsi helposti ja nopeasti. Lastenistuimilla tuot mukavuutta myös perheen pienimpien lomamatkaan. Mikäli mukana on alle 25-vuotiaita kuljettajia, löytyy palveluhinnastostamme myös heitä varten räätälöityjä paketteja. Lisäturvaa matkallesi saat kun valitset vuokrapakettiin yhden tai useamman lisävakuutuksistamme. Tutustu kaikkiin palveluihimme Sixtin verkkosivuilla.

Seikkaile Georgiassa Sixtin vuokra-auton mukavuudessa

Yhdysvaltojen kaakkoisosassa, Floridan pohjoispuolella sijaitseva Georgia on kiehtova matkailukohde. Georgian pääkaupunki Atlanta sijaitsee keskeisellä paikalla osavaltion pohjoisella puoliskolla, ja se on hyvä lähtökohta matkalle ympäri osavaltion. Georgia sijaitsee osittain Appalakkien vuorijonon alueella, ja Georgiassa kulkeekin osa The Appalachian Trail -nimistä vaellusreittiä. Alunperin cherokee-intiaanien asuttamasta Georgiasta löytyykin kymmeniä upeita kansallispuistoja, kuten Atlantan ulkopuolelle 77 kilometriä Chattahoochee-joen vartta pitkin ulottuva Chattahoochee River National Recreation Area, sekä useita mielenkiintoisia historiallisia kohteita, kuten Chickamauga And Chattamooga National Military Park Georgian pohjoisosassa. Georgiassa vallitsee myös vahva kulttuuri-ilmapiiri, joka heijastuu esimerkiksi musiikissa ja televisiossa, Georgia onkin monen kuuluisan muusikon kotipaikka.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service