Auton vuokraus alueella Grand Canyon

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Grand Canyon

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Phoenix Sky Harbor Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Grand Canyon

Sixtin laaja palvelukokonaisuus tarjoaa autonvuokrausta moneen tarpeeseen

Sixtin laaja palvelukokonaisuus tarjoaa autonvuokrausta moneen tarpeeseen

Legendaarinen Grand Canyon kutsuu sinua seikkailuun Sixt vuokra-autolla. Kokonaisuudessaan 446 kilometriä pitkä Colorado-joen ja mannerlaattojen muovaama kanjoni ja sitä ympäröivä Grand Canyonin kansallispuisto ovat ihanteellinen matkakohde automatkalle seikkailuhenkiselle ystäväporukalle tai vaikkapa perhelomalle. Työmatka näissä Arizonan huikeissa maisemissa taittuu kuin siivillä, kun valitset autonvuokrauksen Grand Canyonissa Sixtiltä. Aloita matkasi Sixt Autovuokraamo Grand Canyonista ja nauti vuokra-auton tuomasta vapaudesta liikkua omien suunnitelmiesi ja aikataulujesi mukaan. Sixt Grand Canyonin autokalustoon kuuluvat laadukkat vuokra-autot, kuten henkilöautot, farmarit, urheiluautot, avoautot ja maasturit. Sixt vuokra-autolla Grand Canyonissa matkustat taloudellisesti, tyylikäästi ja turvallisesti. Kansainvälisesti laadukkaasta palvelusta ja luotettavuudesta tunnettu Sixt palvelee sinua matkallasi Grand Canyonissa mahdollistaen sinulle mainion matkakokemuksen vuokra-autolla Yhdysvalloissa.Kun haluat luotettavaa ja laadukasta palvelua sekä monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, valitse autonvuokraus Grand Canyonissa Sixtin kautta. Vuokra-automallistostamme löydät taloudelliset henkilöautot joilla kruisailet pitkiäkin matkoja edullisemmin, tilavat farmarit, joilla koko perhe matkustaa mukavammin, tyyliä ja luksusta henkivät urheilu- ja avoautot joilla voit toteuttaa omaa amerikkalaista road trip -unelmaasi Colorado-joen vartta pitkin ajellen, sekä luotettavat maasturit joilla voit huoletta poiketa reitiltä tuntemattomammille sivuteille. Valikoimaamme kuuluvat sekä nelivedot että hybridit, asiantunteva henkilökuntamme löytää sopivan vuokra-auton joka makuun. Voit tehdä varauksesi etukäteen joko netissä tai puhelimitse, saat vuokra-auton Grand Canyonissa käyttöösi heti noudettuasi avaimet toimipisteestämme. Emme voi luvata tiettyä automallia, mutta henkilökuntamme valitsee toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton valikoimastamme. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä lisäturvaa tuovat vakuutukset. Lisäksi voit valita vuokrapakettiisi lisäkuljettajia, ja olemme huomioineet palveluissamme myös alle 25-vuotiaat kuljettajat.
Läpi Grand Canyonin Sixtin vuokra-autolla

Läpi Grand Canyonin Sixtin vuokra-autolla

Mikä parempi tapa tutustua yhteen Yhdysvaltojen mielenkiintoisimmista luonnon kohteista kuin automatka läpi Grand Canyonin! Maailman seitsemään luonnonihmeeseen luokiteltu Grand Canyon tarjoaa vierailijoille upeiden maisemien lisäksi mahtavia kokemuksia ja elämyksiä muun muassa vaellusreittien, seinäkiipeilyn ja vaikkapa melonnan merkeissä. Lähde unohtumattomalle seikkailulle Arizonan sydämeen!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Grand Canyon
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Grand Canyon?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Grand Canyon sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Grand Canyon.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Grand Canyon?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Grand Canyon. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 15306 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Grand Canyon
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Grand Canyon?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Grand Canyon?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Grand Canyon?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?