Autonvuokraus
Illinois
Piilota
Yhdysvallat // Illinois
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Illinois

Sixt Autovuokraamo Illinois on erinomainen lähtöpiste matkallasi Yhdysvalloissa. Pohjois-Amerikan keskilännessä sijaitseva Illinoisin osavaltio kuuluu hurmaavaan Suurten järvien alueeseen, jonne sotien aikaan muodostui myös pieniä suomalaisten uudisasukkaiden siirtokuntia. Autonvuokraus Illinoisissa onkin hieno ratkaisu, kun suunnittelet matkaa Suurten järvien alueelle. Tee varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimessa ja valitse vuokra-auto Illinoisissa haluamastasi kategoriasta. Autokalustoomme kuuluvat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automallia käyttöösi, mutta osaava henkilökuntamme valitsee toiveidesi perusteella käyttöösi juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Varauksen tehtyäsi voit noutaa avaimet toimipisteestämme Autovuokraamo Illinoisista, ja vuokra-auto on valmis käyttöösi.

 
 • Chicago O'Hare Lentoasema
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chicago South Loop
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Chicago O'Hare Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  10255 West Zemke Blvd
  60666-5053 Chicago

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Chicago South Loop

  Sixt Autonvuokraus
  714 S Wabash Ave
  60605-2111 Chicago

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin palvelut lähelläsi Illinoisissa

Laadustaan ja luotettavuudestaan tunnettu Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, joka perustettiin Saksassa vuonna 1912. Nykyään toimipisteitämme sijaitsee jo 105 maassa. Palvelutarjontamme on laaja, ja siihen kuuluu vuokra-autojen lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia lisäpalveluja. Autokalustomme Sixt Illinoisissa sisältää taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusta henkivät urheiluautot ja avoautot sekä luotettavat maasturit. Sixtin vuokra-autolla matkasi sujuu mukavasti, olitpa liikeellä sitten perheen tai ystävien parissa tai yksin liikematkalla. Lisäpalveluihimme kuuluvat niin GPS-navigaattorit, jotka ohjaavat sinut perille määränpäähäsi, lasten turvaistuimet kuin talviseen säähän sopivat lumiketjutkin. Palvelupakettiisi on mahdollista lisätä useita kuljettajia, ja autonvuokraus Illinoisissa on mahdollista myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. Turvaa matkasi lisäämällä vuokraan vielä lisäturvaa tuovia vakuutuksia, ja olet valmis tien päälle seesteisin mielin.

Sixtin vuokra-autolla koet Illinoisin kaikki parhaat puolet

Yhdysvaltojen keskilänteen sijoittuva Illinoisin osavaltio tarjoaa vierailleen upean luonnon lisäksi paljon mielenkiintoisia kaupunkikohteita täynnä kulttuuria ja historiaa. Aloita matkasi vaikkapa Michigan-järven rannalla lepäävästä Chicagosta, jonka historiasta löytyy muun muassa kriminaalisen jännittäviä hahmoja, kuten Al Capone. Myös legendaarinen rannikolta rannikolle kulkeva autoreitti Route 66 kulkee Illinoisin kautta, ja roadtrippaajille tämä reitti onkin otollinen valinta, kun haluat tutustua amerikkalaiseen autoilukulttuuriin ja nauttia tienvarsien kuppiloiden antimista ja tutustua mitä ihmeellisempiin kohteisiin reitin varrella.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service