Autonvuokraus
Key West
Piilota
Yhdysvallat // Key West
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Key West

Laskeuduttuasi tai saavuttuasi muulla tavoin Miamiin, Sixt Autovuokraamo Key West on erinomainen paikka aloittaa matkasi kuumankosteassa Floridassa. Autonvuokraus Key Westissä toimii kätevimmin silloin, kun teet varauksen vuokra-autosta etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme tai puhelimitse. Avaimet noudettuasi vuokra-autosi Key Westissä odottaa sinua ja on valmiina käyttöösi. Sixt Autovuokraamo Key Westin autovalikoimasta löydät laadukkaat vuokra-autot useasta kategoriasta, joihin kuuluvat henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot sekä maasturit. Meiltä löydät käyttöösi juuri tarpeitasi vastaavan vuokra-auton, olipa matkasi syy Miamissa sitten lomareissu, työmatka, tai mikäli etsit autonvuokrausta Key Westissä muihin tarpeisiin. Kilpailukykyiset hintamme, osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä laadukas autokalusto tekevät autonvuokrauksesta Key Westissä onnistuneen matkan perustan.

 
 • Miami Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  3900 NW 25th Street #414
  33142 Miami

  ma. - su.05:00 - 24:00
  Juhlapyhä05:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla teet matkanteosta vapaampaa

Lomamatka, työmatka, viikonloppureissu pakoon arjesta... Olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa, Sixt Autovuokraamo Key West palvelee sinua tarjoten tunnettua Sixt-laatua niin asiakaspalvelun kuin autovalikoimankin suhteen. Kansainvälisesti tunnetun yrityksen juuret juontavat sadan vuoden taakse Saksaan, jossa Sixt perustettiin perheyrityksenä vuonna 1912. Kilpailukykyisten hintojemme ja Euroopan kärkeen kuuluvan autokaluston lisäksi tarjoamme myös valikoiman lisäpalveluja, joiden avulla matkasi sujuu viihtyisämmin ja turvallisemmin. Kätevän GPS-navigaattorin avulla pääset määränpäähäsi nopeammin ja mutkitta, tai eksymättä pitttoreskejä sivuteitä seuraillen. Lasten turvaistuimet tekevät myös junioreiden matkasta mukavaa, ja lisäämällä useita kuljettajia pakettiisi matka taittuu rennommin. Varaa etukäteen verkossa tai puhelimitse ja nouda vuokra-auto Key Westin toimipisteestämme. Saat käyttöösi henkilökuntamme sinulle valitseman ajoneuvon. Emme voi kuitenkaan valitettavasti varata tiettyä automallia, vaan ainoastaan haluamasi kategorian.

Key West on oivallinen lähtöpiste automatkalle Miamissa

Floridan helmi Miami tulee tutuksi nopeammin vuokratessasi ajoneuvon autovuokraamostamme Key Westissä. Täältä suuntaat kätevästi kulkusi esimerkiksi Evergladesin kansallispuistoon. Ihmettele laivan hylkyjä Key West Shipwreck Treasures -museossa, tai tee matka muutaman tunnin ajomatkan päähän Miamiin, jossa voit vierailla vaikkapa Perezin taidemuseossa. Voit jatkaa päivämatkaa parin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan West Palm Beachiin, ja nauttia palatessasi huikeista näkymistä auringon laskiessa kauas horisonttiin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service