Autonvuokraus
Kissimmee
Piilota
Yhdysvallat // Kissimmee
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kissimmee

Kun haluat laatua ja luotettavaa palvelua, valitse Sixt Autovuokraamo Kissimee. Markkinoiden tunnetuimpiin ketjuihin kuuluva Sixt on kansainvälinen yritys, joka sai alkunsa Saksassa vuonna 1912. Nyt toimipisteitämme on jo 105 maassa. Autonvuokraus Kissimmeessä on helppoa, kun teet varauksen etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Autokalustomme Sixt Autovuokraamo Kissimmeessä kattaa monipuolisen valikoiman, johon kuuluvat niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, tyylikkäät urheilu- ja avoautot, sekä luotettavat maasturit. Osaava ja asiantunteva henkilökuntamme valitsee sinulle juuri sopivan vuokra-auton Kissimmeessä valikoimastamme. Autonvuokraus Kissimmeessä on oivallinen ratkaisu matkallesi, kun haluat kokea Yhdysvallat nauttien vuokra-auton tuomasta vapaudesta. Sixtin vuokra-autolla Kissimmeessä voit seikailla ja tutustua rauhassa Floridan lämmöstä ja tunnelmasta.

 
 • Kissimmee/Orlando near Disney
  8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Kissimmee/Orlando near Disney

  Sixt Autonvuokraus
  8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-auto on turvallinen valinta automatkalla Kissimmeessä

Sixt Autovuokraamo Kissimmee on osa yli sata vuotta laadukasta ja luotettavaa asiakaspavelua tarjonnutta perheyritystä. Kilpailukykyiset hintamme, osaava ja ystävällinen henkilökuntamme sekä laadukas autokalustomme tekevät Sixtistä yhden markkinoiden tunnetuimmista yrityksistä. Valitessasi autonvuokrauksen Kissimmeessä sinulla on valittavanasi laajasta valikoimasta vuokra-autoja. Kannattaa tehdä varaus etukäteen netissä tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Valitettavasti emme voi varata sinulle jotain tiettyä haluamaasi automallia, vaan henkilökuntamme valitsee sinulle sopivimman vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Autovuokraamo Kissimmeen autokalustoon kuuluvat henkilöautot, farmarit, maasturit, sekä urheilu- ja avoautot. Lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset lisävarusteet, kuten lastenistuimet ja GPS-navigointilaitteet sekä lisäturvaa tuovat vakuutukset.

Lisää vapautta lomallesi Kissimmeessä Sixtin vuokra-autolla

Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva Kissimmee on oivallinen lomakohde koko perheelle. Kissimmeestä on mainiot kulkuyhteydet Floridan suosituimpiin teemapuistoihin, kuten vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Orlandon Disney Worldiin, tai vajaan tunnin päässä sijaitsevaan Legoland Floridaan. Kissimmee on kuitenkin paljon muutakin kuin teemapuistoja. Täällä erä- ja seikkailuhenkiset matkailijat voivat nauttia kalastuksesta, patikoinnista ja telttailusta Floridan ainutlaatuisessa maastossa ja luonnossa. Voit esimerkiksi tehdä retken Evergladesin kansallispuistoon melomaan ja ihastua paikalliseen luontoon, kuten kilpikonniin! Ainutkertaisten luontoretkien tai teemapuistopäivien päätteeksi voi suunnata kulkunsa Kissimmeen vanhaan kaupunkiin nauttimaan aidoista etelävaltiolaisista keittiöherkuista yhdessä kaupungin mainioista ravintoloista. Kissimmee ei takuulla jätä ketään kylmäksi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service