Autonvuokraus
Kissimmee/Orlando near Disney
Piilota
Yhdysvallat // Kissimmee // Kissimmee/Orlando near Disney
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kissimmee/Orlando near Disney: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 8000 Fins Up Circle
  34747-1743 Kissimmee US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ORLS01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00
 
 24 h palautus

Sixt saattaa sinut matkaan Kissimmeessä

Autonvuokraus toimipisteessä Kissimmee/Orlando near Disney antaa käyttöösi edullisen ja luotettavan vuokra-auton, jolla ajat miellyttävästi lyhyet ja pidemmätkin ajomatkat matkatavarat ja ostokset kätevästi mukana kulkien. Sijaitsemme aivan Walt Disney Worldin tuntumassa, joten jos matkasuunnitelmiisi kuuluu tutustuminen tähän maailmankuuluun puistoon monine kohteineen ja vierailut SeaWorld Orlandossa tai Harry Potterin Wizarding Worldissa, kannattaa Sixtin vuokra-auto noutaa nimenomaan Kissimmee/Orlando near Disneyn palvelupisteestä. Lisäksi valtatie Interstate 4 sijaitsee vain reilun kilometrin päässä, josta pääsee matkan aloittamaan kauemmaksikin Floridasssa. Toimipisteessämme on monipuolisesti erilaisia ajoneuvoja, joista voit valita parhaiten käyttötarkoitustasi vastaavan vaihtoehdon. Jos olet reissussa yksin tai kaksin, taloudellinen henkilöauto on hyvä valinta, mutta jos haluat enemmän tilaa seurueellesi tai tavaroillesi, tilavaan farmariin mahtuu enemmän. Maasturi sopii vaativampaankin ajoon, kun taas premium-luokan urheilu- ja avoautojen kyydissä pääsee nauttimaan ensiluokkaisen ylellisestä ajokokemuksesta. Tutustu Sixt Autovuokraamon Kissimmee/Orlando near Disneyn toimipisteessä tarjolla oleviin vuokra-autoihin kätevästi etukäteen netissä ja tee varaus!

Kissimmee/Orlando near Disneyssä autonvuokraus tekee matkasta onnistuneen

Tee matkastasi mahdollisimman hyvä valitsemalla erilaisia lisäpalveluita. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja, viimeisimpiä malleja suosituimmilta automerkeiltä, ja tarjoamme vapaat mailit, joten pidempikään matka ei ole poissuljettu, varsinkin jos seurueesta löytyy useampi kuski, jolloin lisäkuljettaja-palvelulla voit nimetä matkalle toisen kuskin, kenen kanssa vaihdella ratin takana. Koko perheen matkaillessa lapsien turvallisuutta varmistavat lastenistuimemme, joita löytyy vauvalle, taaperolle ja vanhemmallekin lapselle. Amerikan teillä ei tarvitse antaa tietullien haitata, vaan voit valita palvelumme, jonka avulla ajelet rajattomasti tietulliteillä. Yhteyspalvelumme taas antaa käyttöösi hyvän nettiyhteyden, hotspotin viidelle laitteelle ja tunnin verran ilmaisia kansainvälisiä puheluita, lisää viihtyvyyttä matkaan tuo lisäksi satelliittiradiopalvelumme, jolla voit kuunnella suosikkikanaviasi ilman mainoksia. Perehdy näihin ja muihin lisäpalveluihimme verkkosivuillamme samalla kun teet varauksen Sixtin vuokra-autosta, mutta ota huomioon, että takaamme vain autokategorian, emme tiettyä automallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 14:00
Juhlapyhä09:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kissimmee/Orlando near Disney ORLS01 8000 Fins Up Circle 34747-1743 Kissimmee 28.340316, -81.607488 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Kissimmee/Orlando near Disney ORLS01

8000 Fins Up Circle
34747-1743 Kissimmee
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service