Autonvuokraus
Las Vegas McCarran Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Las Vegas // Las Vegas McCarran Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Las Vegas McCarran Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 7135 Gilespie St, Suite A
  89119-4273 Las Vegas US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LAS
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Las Vegasissa Mccarran lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Las Vegasissa Mccarran lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla omaan tarpeeseensa parhaiten sopivan vuokra-auton. Meiltä vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, katumaasturit vaikeaan maastoajoon kuin esimerkiksi minibussit suurille seurueille. Voit valita vuokra-autoosi lisätarvikkeena vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Meiltä voi ottaa myös rajoittamat kilometrit, jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä reissuja. Vakuutuksiin kannattaa kiinnittää huomiota. Kun haluat turvata ajamistasi entistäkin enemmän, ota silloin kaiken kattava vakuutus, joka tuo sinulle mielenrauhaa uudessa maassa ajaessa. Kun matkasi määränpää on Las Vegasin Mccarran lentoasema, eli LAS, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensihetkistä lähtien.

Autonvuokraus Las Vegasin Mccarranin lentoasemalla

LAS on toinen Las Vegasin lentoasemista. Se palvelee yli 47 miljoonaa turistia vuosittain. Autovuokraamomme toimipiste sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Lomalaiset pääsevät sinne bussilla, joka lähtee saapuvien terminaalin ulkopuolelta. Vuokrakeskukseen saapuessasi suuntaa vain kyltille numero neljä. Sieltä pääset taksin kyydillä suoraan toimipisteellemme. Auton avaimet noudetaan toimipisteeltä ja ne myös palautetaan samaan paikkaan. Toimipisteeltämme saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-auto tuokin helppoutta ja joustavuutta lomaasi. Käänny siis puoleemme jo ennen matkalle lähtöä vuokraamalla auto joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse.

Koe kaikki kaupungin tarjoamat elämykset vuokra-autolla

Yhdysvallat ja sen eri osavaltiot tarjoavat monia unohtumattomia elämyksiä. Ehkä niistä kaikista kiehtovin on Las Vegas. Se on kaupunki, joka ei nuku koskaan. Matkailu on koko alueen pääelinkeino, joten siihen on panostettu. Turisteja houkuttelevat tietysti kaupungin lukuisat kasinot, joilla voi koettaa onneaan. Sen lisäksi sillä on kuitenkin paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungin 68 puistoa toivottavat kaikki tervetulleeksi viettämään aurinkoista päivää esimerkiksi piknikin muodossa. Voipa lomaan yhdistää myös retken maailmankuululle Grand Canyonille. Vuokra-auto on siis erittäin suositeltava kaupungissa, jossa välimatkat ovat pitkiä. Ota vuokra-auto Las Vegasista Mccarranin lentoasemalta ja lähde tutkimaan ympäristöä. Jos sinulla on jotakin kysyttävää, ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiina auttamaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Las Vegas McCarran Lentoasema LAS 7135 Gilespie St, Suite A 89119-4273 Las Vegas 36.059940, -115.164495 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Las Vegas McCarran Lentoasema LAS

7135 Gilespie St, Suite A
89119-4273 Las Vegas
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service