Autonvuokraus
Aventura/North Miami
Piilota
Yhdysvallat // Miami, FL // Aventura/North Miami
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aventura/North Miami: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 14350 W Dixie Hwy
  33161-3027 North Miami US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MIAC08
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Vapaampi ja hauskempi liikkuvuus autonvuokrauksella Aventura/Pohjois-Miamissa

Yhdysvaltojen Floridan osavaltion Miamin kaupungissa on runsaasti nähtävää ja koettavaa, ja järkevän budjetin matkaaja varaa Sixt Autovuokraamo Aventura/Pohjois-Miamilta laadukkaan ajoneuvon seikkailuun. Toimipisteemme sijaitsee Miamin kaupungin pohjoisosassa, West Dixie -tien kupeessa, noin 25 minuutin taksimatkan päässä kansainväliseltä lentoasemalta. Aventura/Pohjois-Miamilta on helppoa lähteä tie numero 95ttä suoraan seikkailuun vaikkapa pohjoiseen, noin 25 minuutin ajomatkan päähän Forth Lauderdaleen, jota ei turhaan kehuta Amerikan Venetsiaksi. Tai ota allesi suorituskykyinen Sixt Aventura/Pohjois-Miamin maasturi ja pujahda suoraan seikkailuun retkivarusteinesi ja eväinesi, noin tunnin ajomatkan päähän etelään upealle Evergladesin kansallispuiston alueelle. Laajasta uusien ja ensiluokkaisten ajoneuvojen valikoimastamme iloitsevat niin työmatkalaiset, perhelomalaiset kuin myös budjettitietoiset ja häämatkalaisetkin. Tutustu helposti ja vaivattomasti valikoimaamme verkkosivuillamme tai lataamalla Sixt-mobiilisovellus kännykkään tai tablettiin.

Koe enemmän samassa ajassa Sixt Aventura/Pohjois-Miamin vuokra-autoilla

Valkoisille hiekkarannoille on mukava ajaa tyylikkään avoauton kyydissä hiukset hulmuten, ja ostoksia on kiva tehdä vailla selkä- ja jalkavaivoja, kun mukana on taloudellinen ja näppäränkokoinen sedan. Koko perhe kulkee helposti mukana tilavassa farmarissa, samalla kyydissä kulkevat myös lastenhoitotarvikkeet, rantavarusteet, eväät ja kaikki muu tarpeellinen. Tutustu kattavaan ajoneuvovalikoimaamme jo tänään ja tee varauksesi samantien. Samalla voit tutustua käteviin lisäpalveluihimme ja -varusteisiin, jotka turvaavat ja helpottavat automatkaa Miamissa. Esimerkkinä GPS-navigaattori, jonka avulla on helpompi löytää perille, erikokoiset lastenturvaistuimet, jotka turvaavat perheen pienimmäistenkin automatkat, ja Express Toll Unlimited -palvelu, jonka ansiosta voit kulkea rajattomasti tietulleja keräävillä tieosuuksilla. Suunnittele ja varaa jo kotona, ja nautiskele paikanpäällä! Huomioithan Aventura/Pohjois-Miamin toimipisteestämme varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäisiä ajoneuvomerkkejä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Autonvuokraus Aventura/Pohjois-Miamissa kannattaa, sillä palvelemme vankalla ammattitaidolla myös yritysmatkailijoita.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aventura/North Miami MIAC08 14350 W Dixie Hwy 33161-3027 North Miami 25.907982, -80.170850 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Aventura/North Miami MIAC08

14350 W Dixie Hwy
33161-3027 North Miami
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service