Autonvuokraus
Miami Beach Collins Ave.
Piilota
Yhdysvallat // Miami, FL // Miami Beach Collins Ave.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Miami Beach Collins Ave.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 4332 Collins Ave
  33140-3288 Miami Beach US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MIAC03
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 15:00
Juhlapyhä09:00 - 15:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Miami Beach, Collins Avenue toivottaa sinut aurinkoisesti tervetulleeksi

Yhdysvaltojen Floridan Miami on kaunis kaikkine palmuineen ja valkoisine hiekkarantoineen ja voit kokea kaiken mukavan vaivattomasti Sixt Autovuokraamo Miami Beach, Collins Avenuen monipuolisilla ajoneuvoilla. Olitpa työ- tai lomamatkalla, on meille helppoa saapua kansainväliseltä lentoasemalta taksilla noin 20 minuutissa. Miami Beach, Collins Avenuen toimipisteemme sijaitsee Miami Beachin saarella, aivan rannan tuntumassa. Mikäli mielit pidemmälle matkalle, onnistuu se läheisen tienumero 195 kautta, johon ajaa vain viidessä minuutissa, tai miksipä et tutustuisi samantien latinalaisamerikkalaiseen iloiseen elämänmenoon Little Havanan kaupunginosassa mantereella, jonne ajaa noin vartissa. Miami Beachin hotellit ovat Miami Beach, Collins Avenuen toimipisteemme läheisyydessä, joten meiltä on helppoa hurauttaa hotellille purkamaan matkatavaroita. Varaa juuri sinulle sopiva ajoneuvo laajasta ajoneuvovalikoimastamme taloudellisista sedaneista aina näyttäviin avoautoihin, ja anna matkailulle vaivattoman mukavat siivet.

Aina uudet ja laadukkaat ajoneuvot löydät autonvuokrauksella Miami Beach, Collins Avenuen valikoimasta

Ajoneuvon varaus on helppoa tehdä jo ennen matkaa, joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, ja samalla voit tutustua laajaan valikoimaamme käteviä lisäpalveluita ja -varusteita. Jos matkustat pienten lasten kanssa, ei sinun tarvitse epäröidä turvallisuuden kanssa, sillä meiltä voit varata erikokoiset lasten turvaistuimet ja lisäturvat. GPS-navigaattori on näppärä lisä, mikäli olet seudulla ensimmäistä kertaa ja haluat löytää helposti perille. Pidemmillä automatkoilla on kätevä varata Express Toll Unlimited -palvelu käyttöösi, jonka avulla saat rajattoman liikkumisen tietulleja keräävillä tieosuuksilla. Isommalla seurueella liikuttaessa voi olla mukava jakaa ajamisen nautintoa valitsemalla varausvaiheessa useamman kuljettajan, ja minibussilla kuljetat isompaakin seuruetta helposti paikasta toiseen. Saat lisäksi ajoneuvokategoriasta riippuen vapaat mailit (kilometrit), jotta voit nähdä ja kokea juuri niin paljon kuin haluat. Maksuton vuokrauksen peruutus sekä muutos sisältyy kaikkiin kategorioihin, kun valitset maksun noudettaessa. Otathan ystävällisesti huomioon Miami Beach, Collins Avenuen vuokra-autoa varatessasi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 15:00
Juhlapyhä09:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Miami Beach Collins Ave. MIAC03 4332 Collins Ave 33140-3288 Miami Beach 25.815017, -80.123200 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Miami Beach Collins Ave. MIAC03

4332 Collins Ave
33140-3288 Miami Beach
 
Puhelinnro +1-8887498227

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service