Autonvuokraus
Orlando Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Orlando // Orlando Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Orlando Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1 Airport Blvd A
  32827-4399 Orlando US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MCO
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 01:00
Juhlapyhä06:00 - 01:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Orlandon lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Orlandon lentoasemalla tarjoaa todella kattavan valikoiman eri vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla oman mielensä mukaisen vuokra-auton. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit kuin nelivetoiset katumaasturit. Jos sinulla on esimerkiksi urheiluvälineitä mukanasi, voit vuokrata minibussin tai pakettiauton. Voit lisätä vuokraasi myös esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta mukavaa, kun sinun ei tarvitse huolehtia ylimääräisten kulujen vuoksi. Nekin kannattaa siis liittää autovuokraan. Vieraassa maassa ajettaessa vakuutukset ovat tärkeitä. Jokainen vuokra-automme on vakuutettu tavallisella vakuutuksella, mutta meiltä saat otettua myös kaikki vahingot kattavan vakuutuksen, joka tuo sinulle lisäturvaa. Kun päämääräsi on Orlandon lentoasema, eli MCO, olemme valmiita auttamaan sinua.

Autonvuokraus Orlandon lentoasemalta hoituu netissä

Tämä kansainvälinen, monien lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema kuuluu ehdottomasti koko Floridan osavaltion vilkkaimpiin. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee rakennuksen ulkopuolella. Vuokraamomme bussi tulee noutamaan sinut tasolta 1. Toimipisteemme on noin viiden minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta. Täältä saat auton kätevästi heti lomasi ensimmäisenä päivänä. Auton avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltä ja myös palautetaan sinne. Auton voi sovittaessa palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vuokraa auto ennen lomalle lähtöä joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Auringonpaistetta ja nähtävyyksiä Orlandossa

Yhdysvallat on monelle suomalaiselle tuttu kohde. Floridan osavaltio kuuluu suomalaisten suosikkeihin. Se ei ole ihme, sillä tämä osavaltio on tuttu auringostaan ja upeista rannoistaan. Orlando ei tee poikkeusta, vaan kyseessä on todella kaunis kaupunki. Se on erityisesti lapsiperheiden mieleen, sillä kaupungista löytyy lukuisia teema- ja huvipuistoja. Kaikkein tunnetuimmat näistä ovat Walt Disney World ja Universal Studios. Myös Sea World on vierailemisen arvoinen kohde. Pitkien välimatkojen vuoksi kaupunkiin matkustettaessa kannattaa ehdottomasti ottaa vuokra-auto alle. Sen avulla loma sujuu mutkattomammin, eikä kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen. Varaa vuokra-auto Orlandon lentoasemalta jo ennen lomalle lähtöä ja tee lomastasi ikimuistoinen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 01:00
Juhlapyhä06:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Orlando Lentoasema MCO 1 Airport Blvd A 32827-4399 Orlando 28.431510, -81.305890 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Orlando Lentoasema MCO

1 Airport Blvd A
32827-4399 Orlando
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service