Autonvuokraus
Springfield
Piilota
Yhdysvallat // Springfield
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Springfield

Huoleton matka lähtee käyntiin Sixt Autovuokraamo Springfieldistä. Vuokra-auto tarjoaa kätevän liikkumistavan Springfieldissä ja Massachusettsin osavaltiossa niin perheille, pariskunnille, ystäväporukoille kuin yksin matkustavillekin, mukavuudesta tinkimättä. Vuokra-autolla matkustaessasi voit itse päättää omista aikatauluistasi, ja saat nauttia yksityisyydestä, jota julkiset kulkuvälineet eivät tarjoa. Sixt Autovuokraamo Springfield tarjoaa autoilijoille laajan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Kun valitset meidät autonvuokraukseen Springfiedissä, saat käyttöösi myös rajattoman määrän ajokilometrejä.

 
 • Springfield

  Sixt Autonvuokraus
  504 Saint James Ave
  01109-3843 Springfield

  ma. - pe.08:00 - 17:30
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt Autovuokraamosta

Laadukkaat vuokra-autot löydät Sixt Autovuokraamosta

Nauti matkustamisen vapaudesta ja liikkumisen mukavuudesta Sixtin vuokra-auton kyydissä. Sixtin erinomainen valikoima koostuu sekä henkilöautoista, farmareista, maastureista että urheiluautoista, joten vuokra-autoja löytyy jokaiseen tarpeeseen ja kaiken kokoisille seurueille. Olemme valinneet vuokra-automme Chryslerin, Chevrolet'n ja Toyotan kaltaisilta laatumerkeiltä tarjotaksemme sinulle luotettavan ja turvallisen ajokokemuksen. Lisäksi vuokra-automme ovat uusia ja hyvin varusteltuja ajonautinnon maksimoimiseksi. Voit varauksen yhteydessä valita tietyn autokategorian, mutta voimme varmistaa tietyn merkin tai mallin saatavuuden vasta vuokra-autoa noudettaessa. Varausta tehdessäsi voit lisäksi valita erilaisista lisäpalveluista, joilla voit muokata vuokra-autopaketista juuri sinun näköisesi. Valittavissa on esimerkiksi laadukas navigaatiosysteemi, valikoima eri kokoisia lastenistuimia ja lisäkuljettajan valinta. Saat lisätietoa lisäpalveluistamme varauksen yhteydessä autokategorian valinnan jälkeen. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Springfieldissä, joihin et löydä vastauksia verkkosivuiltamme, olet aina tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme matkailijoita viikon jokaisena päivänä.

Koe Springfield Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen itäosassa, Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevan Sprinfieldin mielenkiintoisiin kohteisiin on helppo tutustua vuokra-autolla. Urheilun ystäville kaupungin keskustasta löytyy esimerkiksi Basketball Hall of Fame, joka on koripallolle omistettu museo. Kun vuokra-autolla seikkailee hieman kaupungin keskustan ulkopuolelle, voi löytää itsensä esimerkiksi Six Flags New England -huvipuistosta, joka tarjoaa hauskan päivän koko perheelle. Jos Springfieldiin osuu joulun aikaan, kannattaa vuokra-autolla suunnata Forest Parkin puistoalueelle, jossa pääsee autolla katselemaan upeaa Bright Nights -jouluvalospektaakkelia. Jos Springfieldin nähtävyydet on jo koluttu, osavaltion suurimpaan kaupunkiin Bostoniin ajaa vuokra-autolla Springfieldistä noin kahdessa tunnissa. Klikkaa siis itsesi varaussivullemme ja varaa itsellesi vuokra-auto noudettavaksi Springfieldin Sixt Autovuokraamosta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service