Autonvuokraus
Rotterdam
Piilota
Alankomaat // Rotterdam
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rotterdam

Jos haluat uuden vuokra-auton allesi laadukkaalla palvelulla maustettuna, tule Sixt Autovuokraamoon Rotterdamissa. Hyvin varustellusta autovalikoimasta voit valita itsellesi sopivan vuokra-auton, tarvitsitpa sitten pientä tai suurempaa autoa allesi. Monen kokoluokan sedan- ja farmarimallit höystettynä maastureilla ja minibusseilla ovat käytettävissäsi. Tarkista edullinen hinnoittelu ja tarjoamamme lisäpalvelut verkkosivultamme.

 
 • Rotterdamin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Rotterdam

  Sixt Autonvuokraus
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rotterdam City/Hilton Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Weena 4
  3012 CM Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Seikkaile tulppaanimaassa vuokra-autolla

Monipuolista ja asiantuntevaa autonvuokrausta Rotterdamissa

Sekä bisnes- että lomamatkalainen löytää käyttötarkoitukseensa sopivan vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Rotterdamissa. Jos tilantarve ei ole suuren suuri, näppärä kaupunkiauto on oiva valinta. Henkilö- ja tavaramäärän kasvaessa voit valita vuokra-autoksi isomman sedanin, farmarin tai vaikka premium-luokan maasturin. Minibusseihin sopii jopa yhdeksän hengen seurue ja pakettiautoon pienehkö muuttokuorma. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Tarjoamme myös monia tarpeellisia lisäpalveluja vuokra-autoosi Rotterdamissa. Vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan ja vakuutukseen saa edullisesti lisäturvaksi muun muassa rengas-, kolari- tai lasiturvan. Vuokrattavana on myös GPS-navigaattori. Lapsiperheiden autonvuokraus Rotterdamissa on turvallista, sillä tarjolla on vauvalle turvakaukalo, lasten turvaistuin tai korokeistuin.

Seikkaile tulppaanimaassa vuokra-autolla

Reinin pohjoisen suuhaaran rannalla sijaitseva Rotterdam on Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki. Reilun 600 000 asukkaan patokaupungista noin on merenpinnan tason alapuolella. Mukavan päiväretken voi tehdä vuokra-autolla Rotterdamista Pohjanmeren rannalle Haagiin. Siellä on Madurodamin miniatyyrimaailma, jossa riittää ihasteltavaa useaksi tunniksi. Koko perheen suosikkipaikka Rotterdamin eläintarha löytyy vuokra-autolla helposti ohitustien varrelta. Jo 1800-luvulla perustetussa eläintarhassa on mielenkiintoisia eläimiä maalta, vedestä ja ilmasta. Pienten lasten vanhemmille voi antaa hyvänä vinkkinä, että reilun viiden kilometrin ajomatkan päässä keskustasta on Plaswijckpark, joka on vesi-, huvi- ja leikkipuiston yhdistelmä. Nieuwe Maasin ylitys Erasmus-siltaa pitkin on yksi vuokra-autoilun kohokohtia. Samalla voi piipahtaa jossain lähistön museossa, ehkäpä valokuvamuseossa tai merimuseossa. Mukava päiväjaloittelupaikka on rannan läheisyydessä sijaitseva puistoalue Het Park. Jos olet keväällä liikkeellä, kannattaa ajella vuokra-autolla pohjoiseen reilut 50 kilometriä Keukenhofin maailmankuuluun kukkapuutarhaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service