Autonvuokraus
Mendoza
Piilota
Argentiina // Mendoza
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mendoza

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Mendozasta, Argentiinasta. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Mendozan-matkalle. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Mendoza Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ruta Nacional 40 S/N
  5539 Mendoza

  ma. - su.06:00 - 22:30
  Juhlapyhä06:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Mendoza/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  5500 Mendoza

  ma. - pe.08:30 - 20:30
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mendozassa

Sixt Autovuokraamo Argentiinan Mendozassa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myös lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista, varsinkin jos et ole siellä aikaisemmin käynyt. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Valitse lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Mendozassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Viinin maailmaan Mendozassa Sixtin vuokra-autolla

Mendoza on 115 000 asukkaan kaupunki Länsi-Argentiinassa. Kaupunki perustettiin jo vuonna 1561, jolloin sitä hallittiin Chilestä käsin. Matkaa Chilen rajalle onkin vain hieman yli 200 kilometriä. Mendozasta saavutat helposti jatkoyhteytesi niin tarvittaessa. Matkaa rautatieasemalle on alle viisi kilometriä kaupungin keskustasta ja Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli -lentokentälle matkaa kertyy noin kahdeksan kilometriä. Mikä parasta, matkatavarat kulkevat mukana kätevästi tilavassa Sixt vuokra-autossa.

Mendoza on tunnettu viinikaupunki, ja sen lähiympäristöstä löytyykin kiehtovia kohteita kaikille viininystäville. Voit käydä tutustumassa viinitiloihin esimerkiksi Maipúun tai Lujan de Cuyon alueella. Samalla pääset kurkistamaan parhaiden argentiinalaisten viinien valmistusta. Kaupungissa voit myös lähteä helposti ostoksille Sixt vuokra-auto allasi. Voit suunnata esimerkiksi Mendoza Plazalla sijaitsevaan ostoskeskukseen, josta varmasti jokainen löytää itselleen jotain mieleistä. Ostokset kulkevat kätevästi mukana tilavassa vuokra-autossasi. Perheen pienimpiä varmasti kiinnostaa Mendozan eläintarha, jonne matkaa keskustasta on vain kymmenisen kilometriä. Olipa suuntasi mikä tahansa, täällä liikut kätevästi autoillen Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service