Autonvuokraus
Antwerpen Lentoasema
Piilota
Belgia // Antwerpen // Antwerpen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Antwerpen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp BE +32-70225800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ANR
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Liikematkustajien suosimalla Antwerpenin lentokentällä autonvuokrauspalvelu Sixt toimii terminaalin välittömässä läheisyydessä. Pienemmän lentokentän etuna on, että kävelymatkat lennolta autolle ovat lyhyet. Valikoimissa on kattavasti erilaisia vuokra-autoja tarpeisiisi. Voit valita käyttöösi vuokra-autoksi vakaan henkilöauton tai tilavan farmarin. Tarjoamme myös vuokralle virtaviivaisia urheiluautoja sekä katseet kääntäviä avoautoja. Haastavissa maastoissa sopivin vuokra-auto on varmasti maasturi, jollaisia autonvuokrauksessamme Antwerpenin lentoasemalla luonnollisesti löytyy. Vuokra-auton palautus ja nouto autonvuokrauksen Antwerpenin lentoaseman toimipisteeseen on vaivatonta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Vuokra-autoihin on saatavilla lisävarusteina ajamista helpottava GPS-laite tai lisäturva yllättävien onnettomuuksien varalle. Pidäthän kuitenkin mielessäsi, että emme voi taata tiettyä automallia tai -merkkiä, mutta vuokra-auton kategorian kyllä.

Antwerpin lentoasema palvelee joustavasti

Autonvuokrauksemme Antwerpenin lentoasemalla sijaitsee pääaulassa. Nouto- ja palautuspiste on parkkihallissa P2. Lentokentältä on matkaa Antwerpenin kaupunkiin vain viisi kilometriä ja lentokentältä on liittymät moottoriteille E17 sekä E19 ja E313, joten voit startata matkasi vaivattomasti vuokra-autolla Antwerpenin lentoasemalta. Lentokentän vahvuus on sen kompakti koko ja sen myötä nopea check-in sekä lyhyemmät jonot turvatarkastuksessa. Lentoaseman palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja parkkeeraus on kohtuuhintaista. Lentokentältä lähtee reittilentoja Euroopan kaupunkeihin, mutta niiden lisäksi kenttää käytetään lomalentoihin, yksityislentoihin sekä lento-opetukseen. Kentän käyttöaste on viime vuosina ollut kasvussa.

Flaamien Antwerp on meren ja joen äärellä

Antwerp sijaitsee Scheldt-joen rannalla ja kivenheiton päässä Pohjanmeren rannasta. Meren läheisyyden ansiosta Antwerpenin satama on yksi maailman vilkkaimista, toiseksi suurin Euroopassa ja koko maailman mittakaavassa satama on 20 suurimman joukossa. Belgiassa autoilevien on huomioitava yksi maan erikoinen piirre: myös moottoriteillä pyöräily on sallittua. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi maailman vanhin eläintarha, useat kirkot sekä historiallinen kaupungintalo, joka on rakennettu 1500-luvulla. Kaupungissa sijaitsee myös maailman vanhin pörssitalo. Kaupunkia kiertävä 6-kaistainen moottoritie on yhteys Brysseliin, Hasseltiin, Liegeen, Ghentiin, Lilleen, Brugesiin ja Bredaan. Kaupunki on maan toiseksi suurin kaupunki ja välimatkaa suurimpaan ja Brysseliin on vain 45 kilometriä. Myös Alankomaat ovat lähellä, sillä etäisyyttä rajalle on vain 15 kilometriä kaupungista. Antwerpenistä välimatka on lyhyt muihin Euroopan kaupunkeihin ja esimerkiksi Pariisi sijaitsee vain 260 kilometrin päässä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Antwerpen Lentoasema ANR Luchthavenlei 1 2100 Antwerp 51.189364, 4.450476 +32-70225800

Sixt-toimipiste Antwerpen Lentoasema ANR

Luchthavenlei 1
2100 Antwerp
 
Puhelinnro +32-70225800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service