Autonvuokraus
Bryssel Lentoasema
Piilota
Belgia // Bryssel // Bryssel Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bryssel Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  1930 Zaventem BE +32-70225800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRU
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamomme tarjoaa käyttöösi monipuolisia autonvuokrausta helpottavia palveluita Brysselin lentoasemalla. Voit muun muassa noutaa etukäteen varatun vuokra-auton aukioloaikojemme ulkopuolella tai valita haluamasi vuokra-auton Brysselin lentoasemalta iPhonesi avulla noudon yhteydessä. Kun päätät hoitaa autonvuokrauksen Brysselin lentoaseman toimipisteestämme voit valita käyttöösi suurkaupungissa helppokäyttöisen henkilöauton tai farmarin, upean urheilu- tai avoauton tai vaikkapa maasturin, jos tarkoituksenasi on suunnata maastoon kaupungin ulkopuolelle. Huomioi kuitenkin se, että emme takaa vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Autovuokraus Brysselin lentoasemalla

Autonvuokraus Brysselin lentoasemalta, joka tunnetaan myös nimellä Zaventemin lentoasema (BRU) on oiva ajatus, sillä vuokra-autolla noin 12 kilometrin matka kaupungin keskustaan sujuu helposti ja vaivattomasti. Löydät toimipisteitämme myös kaupungin keskustasta ja halutessasi sinulla onkin mahdollisuus palauttaa ajoneuvosi myös toiseen toimipisteeseemme. Vuokra-ajoneuvon ohella voit hankkia meiltä käyttöösi myös joitakin käytännöllisiä lisäpalveluitamme, kuten esimerkiksi erilaisia turvaistuimia tai -kaukaloita tai vaikkapa lisävakuuksia jo valmiiksi kattavasti vakuutetun vuokra-auton suojaksi. Jotta pääsisit nauttimaan kaikista tarjoamistamme mahdollisuuksista, kuten valitsemasi menopelin nopeammasta noudosta, sinun kannattaa ehdottomasti varata vuokra-ajoneuvosi etukäteen esimerkiksi verkkosivujemme kautta, helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa soittamalla meille, mikäli se vain on sinulle mahdollista.

Koe Bryssel vaivattomasti ratin takaa

Belgian pääkaupunki on upea ja kiinnostava kaupunkikohde, mistä löytyy belgialaisen suklaan ja vohveleiden ohella paljon nähtävää jokaiseen makuun. Vuokraamalla auton pääset kiertämään helposti upean kaupungin nähtävyyksiä ja lisäksi tutustumaan halutessasi alueeseen laajemminkin. Ajamalla matkasi taittuukin helposti vaikkapa kaupungin EU-alueelle tai lähelle ehdottomasti vierailemisen arvoista, upeaa Cinquantenairen puistoa. Lisäksi vuokra-autolla matka taittuu helposti hieman kauempana kaupungin keskustasta sijaitsevalle Atomiumille tai lukuisiin keskustan ulkopuolella sijaitseviin museoihin. Kaupungissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä vilkaisemassa myös upeaa, 1200-luvulta peräisin olevaa keskusaukiota Grande Placea eli Grote Marktia, jota reunustavat toinen toistaan loisteliaammat rakennukset sekä kuuluisaa, kansalliseksi symboliksi noussutta Manneken Pis -patsasta parin korttelin päässä aukiosta Rue de l'Étuve ja Rue du Chêne -katujen kulmassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bryssel Lentoasema BRU Arrival Hall 1930 Zaventem 50.901389, 4.484444 +32-70225800

Sixt-toimipiste Bryssel Lentoasema BRU

Arrival Hall
1930 Zaventem
 
Puhelinnro +32-70225800

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Leopoldlaan
1930 Zaventem
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service