Autonvuokraus
Charleroi Lentoasema
Piilota
Belgia // Gosselies // Charleroi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Charleroi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rue des Freres Wright 8
  6041 Gosselies BE +32-70225800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CRL
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Charleroin Lentoasemalla palvelee sinua niin arkena kuin pyhänäkin. Saat meiltä uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton käyttöösi, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Taloudellinen viistoperämalli on oiva valinta yksin matkustaville ja pariskunnille. Isompaan sedaniin, puhumattakaan tila-autoista, mahtuu reilummin matkustajia ja farmarimalleihin sopivat myös suuremmat harrastusvälineet mukaan. Premium-luokan sedanit ja maasturit tarjoavat tyylikkyyttä ja suorituskykyä samassa paketissa. Voit valita itsellesi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Charleroin Lentoasemalla. Voit nimetä vuokra-autoon lisäkuljettajan, vuokrata GPS-navigaattorin tai ottaa vakuutukseen lisäturvaksi vaikkapa matkan jatkumisvakuutuksen tai kolariturvan. Perheen pienimpiä varten autonvuokraukseen Charleroin Lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.

Charleroin Lentoasema - CRL

Laadukkaasti palveleva Sixt Autovuokraamo sijaitsee Charleroin pohjoisimmassa kaupunginosassa Gosseliesissa. Lentoasema on Belgian toiseksi vilkkain yli seitsemällä miljoonalla matkustajallaan. Keskeisellä paikalla oleva autovuokraamomme löytyy lentoaseman terminaalirakennuksen itäsiivestä. Parhaiten löydät perille opasteita seuraamalla. Toimipisteen tarkempi osoite on Rue des Freres Wright 8. Vuokra-auton voi palauttaa samaan paikkaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Lentoasemalta on hyvät yhteydet niin Gosseliesin kuin Charleroinkin keskustaan ja ajomatka molempiin kestää vartista kahteenkymmeneen minuuttiin. Sijainti on mainio myös silloin, jos suuntaat vuokra-autolla Charleroin Lentoasemalta maan muihin osiin, sillä moottoriteiden solmukohta on lentoaseman läheisyydessä.

Tutustu vuokra-autolla Gosseliesiin ja ympäristöön

Gosselies on reilun kymmenen tuhannen asukkaan kaupunginosa Charleroin pohjoisosassa. Paikallinen erikoisuus on European Flight Simulator, jonka lentosimulaattorissa voit kokeilla lentämistä niin pienillä koneilla kuin suurilla matkustajajumboillakin maailman eri maissa. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa ajaa vuokra-autolla Charleroin Lentoasemalta Charleroin keskustaan, jossa on muun muassa useita tasokkaita museoita, Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva kaupungintalon kellotorni sekä näyttävä Saint Christophen katedraali. Yksi kuuluisimmista sotahistoriapaikoista löytyy ajamalla Gosseliesista reilut puoli tuntia pohjoiseen Waterloohon. Tunnin ajomatkan päässä on Pairi Daizan yli 4000 eläimen eläintarha, joka on mieluinen paikka koko perheelle. Hurjapäisimmille voi vinkata 40 kilometrin ajomatkaa Brysselin suuntaan, sillä siellä on Walibi Belgiumin huvipuisto.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Charleroi Lentoasema CRL Rue des Freres Wright 8 6041 Gosselies 50.469870, 4.468720 +32-70225800

Sixt-toimipiste Charleroi Lentoasema CRL

Rue des Freres Wright 8
6041 Gosselies
 
Puhelinnro +32-70225800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service