Auton vuokraus toimipisteestä Charleroi Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Charleroi Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Charleroi Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Charleroi Lentoasema

Osoite

Rue des Freres Wright 8, 6041 Gosselies, Belgia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Charleroi Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Charleroin Lentoasemalla palvelee sinua niin arkena kuin pyhänäkin. Saat meiltä uuden ja hyvin varustellun vuokra-auton käyttöösi, olitpa sitten työ- tai lomamatkalla. Taloudellinen viistoperämalli on oiva valinta yksin matkustaville ja pariskunnille. Isompaan sedaniin, puhumattakaan tila-autoista, mahtuu reilummin matkustajia ja farmarimalleihin sopivat myös suuremmat harrastusvälineet mukaan. Premium-luokan sedanit ja maasturit tarjoavat tyylikkyyttä ja suorituskykyä samassa paketissa. Voit valita itsellesi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia. Hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Charleroin Lentoasemalla. Voit nimetä vuokra-autoon lisäkuljettajan, vuokrata GPS-navigaattorin tai ottaa vakuutukseen lisäturvaksi vaikkapa matkan jatkumisvakuutuksen tai kolariturvan. Perheen pienimpiä varten autonvuokraukseen Charleroin Lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.
Charleroin Lentoasema - CRL

Charleroin Lentoasema - CRL

Laadukkaasti palveleva Sixt Autovuokraamo sijaitsee Charleroin pohjoisimmassa kaupunginosassa Gosseliesissa. Lentoasema on Belgian toiseksi vilkkain yli seitsemällä miljoonalla matkustajallaan. Keskeisellä paikalla oleva autovuokraamomme löytyy lentoaseman terminaalirakennuksen itäsiivestä. Parhaiten löydät perille opasteita seuraamalla. Toimipisteen tarkempi osoite on Rue des Freres Wright 8. Vuokra-auton voi palauttaa samaan paikkaan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Lentoasemalta on hyvät yhteydet niin Gosseliesin kuin Charleroinkin keskustaan ja ajomatka molempiin kestää vartista kahteenkymmeneen minuuttiin. Sijainti on mainio myös silloin, jos suuntaat vuokra-autolla Charleroin Lentoasemalta maan muihin osiin, sillä moottoriteiden solmukohta on lentoaseman läheisyydessä.
Tutustu vuokra-autolla Gosseliesiin ja ympäristöön

Tutustu vuokra-autolla Gosseliesiin ja ympäristöön

Gosselies on reilun kymmenen tuhannen asukkaan kaupunginosa Charleroin pohjoisosassa. Paikallinen erikoisuus on European Flight Simulator, jonka lentosimulaattorissa voit kokeilla lentämistä niin pienillä koneilla kuin suurilla matkustajajumboillakin maailman eri maissa. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa ajaa vuokra-autolla Charleroin Lentoasemalta Charleroin keskustaan, jossa on muun muassa useita tasokkaita museoita, Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva kaupungintalon kellotorni sekä näyttävä Saint Christophen katedraali. Yksi kuuluisimmista sotahistoriapaikoista löytyy ajamalla Gosseliesista reilut puoli tuntia pohjoiseen Waterloohon. Tunnin ajomatkan päässä on Pairi Daizan yli 4000 eläimen eläintarha, joka on mieluinen paikka koko perheelle. Hurjapäisimmille voi vinkata 40 kilometrin ajomatkaa Brysselin suuntaan, sillä siellä on Walibi Belgiumin huvipuisto.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Charleroi Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Charleroi Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Charleroi Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Charleroi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Charleroi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 2293 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Charleroi Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Charleroi Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Charleroi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Charleroi Lentoasema

Näytä lisää