Autonvuokraus
Sarajevo
Piilota
Bosnia ja Hertsegovina // Sarajevo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sarajevo

Sixt Autovuokraamo Sarajevossa, Bosnia-Hertsegovinassa palvelee sinua asiantuntevasti. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä henkilöautoja että farmareita. Autonvuokraus Sarajevossa onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Asiakaspalvelumme on paikalla sinua varten, joten jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja me autamme.

 
 • Sarajevo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kurta Schorka 36
  71210 Sarajevo

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sarajevo Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  Fehima efendije Curcica 5
  71000 Sarajevo

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sarajevo/Residence Inn

  Sixt Autonvuokraus
  Skenderija 43
  71000 Sarajevo

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la.08:00 - 13:00
  Juhlapyhä08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sarajevo/ibis Styles

  Sixt Autonvuokraus
  Dzemala Bijedica 169a
  71000 Sarajevo

  ma. - su.09:00 - 20:00
  Juhlapyhä09:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sarajevon Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Autonvuokraus Sarajevossa on tehty sinulle helpoksi. Valikoima on kattava, pitäen sisällään erikokoisia henkilöautoja sekä maastureja. Jokainen vuokra-automme on uusi ja niissä on kattavat vakiovarusteet. Lisävarusteita löytyy vaihtelevasti, mukaan lukien vakionopeudensäädin ja ilmastointi. Vuokra-auton lisäksi voit lisätä varauksellesi lisäpalveluja kuten navigaattorin, jotta teet autolla matkustamisesta vaivattomampaa. Lasten kanssa matkustaessa on helpointa lisätä varaukselle lasten turvaistuimet, ja voitte huoletta jättää omanne kotiin. Kattava vakuutusvalikoima pitää myös huolen teistä vahingon sattuessa. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tarkkaa automallia. Tutustu vuokra-autoihin verkkosivuillamme, valitse tarvittavat lisäpalvelut ja teet matkanteostasi helpompaa. Me Sixtillä haluamme, että saat nauttia matkastasi täysin vailla ylimääräisiä harmeja.

Sarajevo lähiympäristöineen tarjoaa upeita elämyksiä

Sarajevo on Bosnia-Hertsegovinan pääkaupunki ja noin 300 000 asukkaallaan myös maan suurin kaupunki. Kaupungilla on sotaisa historia, mutta myös paljon muuta. Sodan jäljet ovat edelleen läsnä kaupungissa ja sen lukuisissa museoissa. Vierailun arvoisia kohteita on esimerkiksi kansallismuseo ja tuoreemmasta historiasta kertova historiallinen museo. Molemmat sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä Sixt Autovuokraamosta ja niihin on helppo päästä. Erikoisin museo on kuitenkin tunnelimuseo, joka sijaitsee kaupungin laidalla, noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Tunnelin kautta turvattiin Serbian piirityksen aikana kaupungin lääkkeiden ja ruokatarvikkeiden saanti piirityksen ulkopuolelta.

Kaupungin tunnetuin kohde liene Holiday Inn, johon toimittajat pakenivat turvaan kaupungin piirityksen aikana. Ostoksista nauttivalle Sarajevon keskustassa on useita kauppakeskuksia, joihin pääset kätevästi vuokra-autolla. Perheen kanssa matkustavien kannattaa vierailla Sunnyland-huvipuistossa, johon on noin 10 minuutin ajomatka kaupungin keskustasta. Olitpa sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua tarpeitasi vastaten ja matkantekoasi helpottaen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service