Autonvuokraus
Las Americas Lentoasema
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Santo Domingo // Las Americas Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Las Americas Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta 66
  15701 Santo Domingo DO +1-8095417498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SDQ
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:59
Juhlapyhä07:00 - 22:59
 
 24 h nouto
24 h palautus

Las Americasin lentoasema sijaitsee Santo Domingon kaupungissa. Meidän autovalikoimastamme voit löytää niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot kuin maastoautotkin. Tarjontaa riittää siis jokaiseen tarpeeseen aina liikematkustajista turisteihin ja paikallisiin. Löydät toimipisteemme kätevästi lentoaseman saapuvien aulasta, jossa vain suuntaat tutulle oranssille tiskille. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan autonvuokrauksessa Las Americasin lentoasemalla.

Las Americasin lentoasema - näin auton vuokraaminen onnistuu

Las Americasin lentoasema, SDQ, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Tämä matka taittuu kätevästi vain noin puolessa tunnissa, kun otat vuokra-auton Las Americasin lentoasemalta heti koneen laskeuduttua. Näin ollen pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Autovuokraamomme palvelee sinua joka päivä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Huomioi myös, että voit palauttaa auton silloin, kun sinulle sopii. Jos lentosi lähtee myöhään yöllä, voit saapua lentoasemalle vain hieman ennen lennon lähtöä ja jättää auton palautuspisteellemme. Autonvuokraus Las Americasin lentoasemalla sujuu vaivattomasti.

Koe Dominikaanisen tasavallan kuumat rytmit

Eksoottisesta ja kaukaisesta maasta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Sen pääkaupunki ja samalla myös suurin kaupunki Santo Domingo houkuttelee turisteja ympäri vuoden. Historiasta kiinnostuneet voivat pyörähtää vanhassa kaupungissa, joka on myös UNESCOn maailmanperintölistalla. Kaupungista löytyy monia kauniita puistoja, joista suosituimpia ovat Mirador Norte Park sekä Dr. Rafael Ma. Moscoso National Botanical Garden. Keskustasta löytyy myös useita mielenkiintoisia museoita, jotka keskittyvät kaupungin ja samalla koko maan värikkääseen historiaan. Monet matkailijat kuitenkin haluavat nähdä enemmän. Sen vuoksi vuokra-auto onkin kätevä valinta, sillä sen avulla pääsee liikkumaan myös kaupungin ulkopuolella. Hyvä idea on lähteä ajamaan valtatietä 20, joka kulkee aivan rannikolla. Tämä tie tarjoaa uskomattomia näköaloja sekä monia suosittuja rantoja, joilla voi pysähtyä pulahtamaan kristallinkirkkaaseen veteen. Vain vajaan tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista löytyy upea kaupunki Bajos de Haina, joka suorastaan huokuu paikallista tunnelmaa. Kaupunki on tunnettu värikkäistä rakennuksistaan, eikä se ole vielä niin turistien kansoittama kuin maan pääkaupunki. Jos siis haluaa tutustua enemmän paikalliseen elämänmenoon, on hyvä lähteä hieman kauemmaksi pääkaupungista. Sixtin vuokra-auton avulla tämä onnistuu vaivattomasti - autonvuokraus Las Americasin lentoasemalla mahdollistaa unelmalomasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:59
Juhlapyhä07:00 - 22:59

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Las Americas Lentoasema SDQ Ruta 66 15701 Santo Domingo 18.432144, -69.673142 +1-8095417498

Sixt-toimipiste Las Americas Lentoasema SDQ

Ruta 66
15701 Santo Domingo
 
Puhelinnro +1-8095417498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service