Autonvuokraus
Alicante
Piilota
Espanja // Alicante
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alicante

Sixt autovuokraamo Alicante toivottaa teidät tervetulleeksi Espanjaan. Alunperin Alicanten nimi oli "Clucentum" joka tarkoittaa "Valon Kaupunkia". Autovalikoimamme on erinomainen ja palvelemme teitä mielellämme kun se teille parhaiten sopii. Alicantessa meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4, Pakettiautot.

 
 • Alicante Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zona rent a car - Llegadas
  03195 El Altet

  ma. - su.08:00 - 00:30
  Juhlapyhä08:00 - 00:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Alicante Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Avenida Salamanca s/n
  03005 Alicante

  ma. - su.08:00 - 21:00
  Juhlapyhä08:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Alicante Centre/Hotel Melia

  Sixt Autonvuokraus
  Plaza de la Puerta del Mar, 3
  03002 Alicante

  ma. - su.08:00 - 16:30
  Juhlapyhä08:00 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokratkaa auto etelässä ja valitkaa Sixt autonvuokraus Alicante

Kattavat palvelumme: Sixt Autovuokraamo Alicante takaa teille sopivimman paketin teillä liikkumiseen. Automme sisältävät monipuoliset varusteet sekä tekniset hienoudet kuten navigaattori ja mp3 soitin. Olitte sitten loma- tai työmatkalla, Sixt Autovuokraamo Alicante palvelee teitä parhaansa mukaan joten ottakaa yhteyttä niin voimme katsoa teille juuri sopivan paketin automatkalle. Niin lyhyet kuin pitkätkin matkat taittuvat helpoiten Sixt vuokra-autot Alicante.

Alicante ja Sixt Autovuokraus

Alicantessa löydätte ympäri vuoden mielenkiintoista nähtävää ja rantalomailun helmiä ja näihin pääset kätevimmin tutustumaan Sixt Autonvuokraus Alicante palveluihin. Alicante tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä, kuten linnoja ja läheisiä saaria jonne voitte piipahtaa. Kaupunki on kuuluisa monista puistoistaan, jonne on mukava istahtaa päivän päätteeksi. Alicantessa keskeiset kauppakaikat ja hotellit ovat hyvin sijoitettu keskustan päätien varteen ja niihin pääsette suoraan Sixt Alicante vuokra-autolla. Keskustasta löytyy myös luonnonpuisto, kauppakeskus sekä lukuisia ravintoloita ja muita kauppoja. Rauhallinen ja selkeä liikkuminen Alicantessa takaa teille turvallisen ja helpon kohteen, jossa löytyy tekemistä myös koko perheelle. Myös talvelle löytyy paljon eri aktiviteetteja kuten urheilua ja muuta ympäristön rikkaan luonnon tarjoamaa toimintaa, lyhyen ajomatkan etäisyydellä. Sixt vuokra-autot Alicante alle ja saatte enemmän irti.

Sixt Autonvuokraus Alicante auttaa teidät perille

Helppoa ja kätevää liikkumista matkalla teille tarjoaa Sixt Autonvuokraus Alicante. Useimmat autovuokraamo Alicante pisteet tarjoavat 24h palvelun eli juuri silloin kun se teille sopii. Auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja voit palauttaa sen myös eri kaupungissa, valitse siis Sixt Autovuokraamo Alicante. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Alicantessa liikkuminen on mieluisaa. Tavoitat lukuisia rantakohteita, hotelleja ja nähtävyyksiä ja koko Alicante vuokra-autolla helposti. Tutustukaa lisää palveluihimme autonvuokrauksesta Alicantessa verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Ottakaa Espanja helposti haltuun kanssamme. Sixt vuokra-autot Alicante helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Autamme teitä mielellämme kaikkeen Alicantessa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Mikäli olette kiinnostunut kuinka Sixt voi palvella yritystänne, meillä on uskomaton valikoima kilpailukykyisiä etuja kuten markkinoiden suurin premium autojen kalusto. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Liikkuminen on turavallista ja huoletonta kun teillä on Sixt vuokra-autot Alicante. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Alicanten alueella tai vaikka kauemmaksikin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service