Autonvuokraus
Barcelona Paral.lel-Port
Piilota
Espanja // Barcelona // Barcelona Paral.lel-Port
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Barcelona Paral.lel-Port: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carrer Palaudàries 5-7
  08004 Barcelona ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BCNC05
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 

Sixt autovuokraamo Barcelona Parallel Port sijaitsee Barcelonan sataman läheisyydessä. Paikan päälle pääset helposti julkisilla kulkuyhteyksillä, kuten bussilla tai metrolla. Busseilla numero 20, 21, 64, D20, H14 pääset lähelle toimipistettämme, jää pois pysäkillä Avenida Paralelo, kävele eteenpäin muutama minuutti ja näet toimipisteemme vasemmalla puolellasi. Jos puolestaan saavut metrolla eri puolelta kaupunkia, lähin metroasema on niin ikään Avenida Paralelo, jolloin kävelet noin 300 metriä ja näet toimipisteemme helposti kyseisellä kadulla. Ehkä saavut laivalla Baleaareilta tai muilta saarilta, jolloin löydät toimipisteemme helposti sataman yhteydestä, Maritime museon läheisyydestä. Toimipisteemme Barcelona Parallel Port sijaitsee loistavalla paikalla ajatellen tutustumista kaupunkiin vuokra-autolla. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja pääväylän läheisyydessä, joka mahdollistaa vaivattoman tutustumisen myös kaupungin hieman ulkopuolella sijaitseviin nähtävyyksiin, kuten Pedralbesin luostari tai jalkapallofanin unelmakohde Camp Nou- stadion, jossa pelaa kuuluisa kotijoukkue Barcelona.

Vuokra-auto Barcelonan Parallel Port toimipisteestämme helposti ja nopeasti

Sixt autonvuokraus Barcelonan Parallel Port toimipisteessä tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluja. Meiltä löydät juuri sopivan vuokra-auton sinulle! Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi pariskunnille sopivat kompaktit sedanit tai koko perheelle sopivat farmarit. Suuremmalle porukalle sopiva vaihtoehto on minibussi, jolloin koko porukka liikkuu helposti yhdessä. Meiltä löydät myös jykevät citymaasturit ja vauhdikkaat urheiluautot. Tarjoamme myös kattavan valikoiman premium-malleja. Muistathan, että emme voi varausvaiheessa luvata tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu tarjontaamme vuokra-autoja nettisivuillamme ja löydä vuokra-autosi Barcelonassa! Nettisivuillamme voit myös tutustua hyödyllisiin lisäpalveluihin, kuten lastenistuin perheen pienimmille tai GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut helposti määränpäähäsi. Löydät kaikki tarjoamamme lisäpalvelut helposti nettisivuiltamme. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta Barcelonan Parallel Port toimipisteessämme, ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, ja autamme sinua löytämään juuri sopivan vuokra-auton sinulle!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Barcelona Paral.lel-Port BCNC05 Carrer Palaudàries 5-7 08004 Barcelona 41.374397, 2.173072 +34-871180192

Sixt-toimipiste Barcelona Paral.lel-Port BCNC05

Carrer Palaudàries 5-7
08004 Barcelona
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service