Autonvuokraus
Bilbao Lentoasema
Piilota
Espanja // Bilbao // Bilbao Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bilbao Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeropuerto de Bilbao
  48180 Loiu ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BIO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Bilbaon lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Bilbaon lentoasemalla palvelee lomalleen saapuvia turisteja tarjoten laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Meiltä jokainen voi löytää omiin tarpeisiinsa sopivan vuokra-auton. Voit valita tavallisten henkilöautojen, perheille hyvin soveltuvien farmareiden, nelivedolla varustettujen katumaastureiden kuin minibussien ja pakettiautojenkin runsaasta joukosta. Vuokraan voi lisätä myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tuovat ajamiseen huolettomuutta, kun sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä kuluja. Autolle voi ottaa joko perusvakuutuksen tai kaiken kattavan vakuutuksen oman mielensä mukaisesti. Kun lomasi päämäärä on Bilbaon lentoasema, eli BIO, käänny vain meidän puoleemme.

Autonvuokraus Bilbaon lentoasemalta käy nopeasti

Bilbao on erittäin suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa. Lämpimä Välimeren ilmasto ja ystävälliset ihmiset toivottavat kaikki turistit tervetulleeksi vuosi toisensa jälkeen. Löydät toimipisteemme heti lentoasemalta saapuvien terminaalista, jotta sinun matka pääsisi jatkumaan. Toimipisteeltämme saat vuokra-auton avaimet ja kaikki mahdollisesti varaamasi lisätarvikkeet. Auto kannattaa vuokrata jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Vuokraus onnistuu kätevästi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Vuokra-auton avulla lomasta saa enemmän irti

Autonvuokraus Bilbaon lentoasemalla onnistuu näppärästi. Kun sinulla on vuokra-auto alla heti lomasi ensimmäisestä päivästä lähtien, saat lomastasikin paljon enemmän irti. Espanja on monelle suomalaiselle tuttu kohde. Tämä kaunis kaupunki sijaitsee maan pohjoisosassa. Kaupunki on erityisen tunnettu kulttuuristaan. Siellä onkin useita taidemuseoita, jotka ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Tunnetuimmat näistä ovat Guggenheimin museo sekä Fine Arts Museum. Molemmat sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella, joten vuokra-auto tulee todella tarpeeseen. Välimatkat saattavat muutenkin olla suhteellisen pitkiä, joten autolla liikkumiseen saa enemmän joustavuutta. Auto kannattaa varata joko netistä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtemistä. Näin ollen sinun ei tarvitse tehdä suunnitelmia etukäteen, vaan voit vain lähteä, minne milloinkin haluat. Ota siis vuokra-auto Bilbaon lentoasemalta ja nauti lomastasi heti ensihetkistä lähtien.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bilbao Lentoasema BIO Aeropuerto de Bilbao 48180 Loiu 43.305569, -2.905798 +34-871180192

Sixt-toimipiste Bilbao Lentoasema BIO

Aeropuerto de Bilbao
48180 Loiu
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service