Autonvuokraus
Madrid Lentoasema T1
Piilota
Espanja // Madrid // Madrid Lentoasema T1
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Madrid Barajas Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 1 & 4 Llegadas
  28042 Madrid ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MAD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Madridin Barajas lentoasemalla

Maailman suurimpiin kuuluvan autonvuokrausketju Sixtin toimipisteitä löytyy ympäri maailmaa ja tietysti toimipisteidemme joukosta löytyy myös autovuokraamo Madridin Barajasin lentoasemalla. Kyseisestä palvelupisteestämme voit vuokrata vuokra-autoja moneen tarpeeseen. Valikoimastamme löydät muun muassa minibussit sekä maasturit ja tietysti myös kaupunkiajossa käytännölliset henkilöautot sekä farmarit. Lisäksi toimipisteemme tarjoaa upeita avo- ja urheiluautoja. Monipuolisen vuokra-autovalikoimamme lisäksi voit halutessasi hankkia vuokra-autoosi Madridin Barajasin lentoaseman toimipisteestämme erilaisia lisäpalveluita kuten esimerkiksi talvella matkatessa hyödyllisen talvipaketin, lasten turvaistuimia tai -kaukaloita, lisäkuljettajan, navigointilaitteen, automaattivaihteiston tai vaikkapa diesel-moottorin. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että voimme taata vuokra-autosta vain tietyn katergorian mukaisen ajoneuvon, emmekä siis tiettyä mallia tai merkkiä.

Sixtin toimipiste Madridin Barajas lentoasemalla

Barajas lentoasema, koko nimeltään Adolfo Suárezin Barajasin Madridin kansainvälinen lentoasema (MAD) on maan tärkein ja Euroopan suurimpiin kuuluva lentoasema, joka sijaitsee alle 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Madridin Barajasin lentoasemalta sujuu vuokraamalla vuokra-auto vasta paikan päälle saavuttuasi, mutta kätevimmin autonvuokraus Madridin Barajas lentoasemalta onnistuu varaamalla vuokra-auto etukäteen internetissä, kätevän mobiilisovelluksemme kautta tai vaikkapa perinteisesti puhelimitse. Jos olet varannut vuokra-autosi etukäteen voit noutaa sen myös aukioloaikojemme ulkopuolella ympäri vuorokauden ja valita vuokra-autosi kätevästi iPhonellasi sitä noutaessasi. Myös auton palautus luonnistuu ympäri vuorokauden ja lisäksi halutessasi sinulla on mahdollisuus palauttaa vuokra-autosi myös johonkin toiseen toimipisteeseemme, joita kaupungista löytyy useita. Toimipisteitämme löydät esimerkiksi kaupungin rautatieasemilta, keskeisten nähtävyyksien läheisyydestä ja tietysti myös kaupungin syrjäisemmiltäkin alueilta.

Koe suurkaupunki vuokra-autolla

Vuokra-auto on kätevä kulkuneuvo Espanjan suurimmassa kaupungissa, sillä sen avulla kierrät kätevästi niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin sijaitsevat mielenkiintoiset kohteet, kuten esimerkiksi muut lähistön kaupungit, joita ovat muun muassa Toledo sekä Ávila. Itse suurkaupungin alueella suosittuja vierailukohteita ovat ainakin Paseo del Pradon museokolmikko, kuninkaallinen palatsi, Debodin temppeli, Almudenan katedraali, Puerta de Alcalá ja Buen Retiron puisto sekä tekojärvi. Vuokra-autolla voit kätevästi suunnata myös esimerkiksi Casa de Campon suurelle viheralueelle, josta löydät muun muassa huvipuiston sekä eläintarhan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Madrid Lentoasema T1 MAD Terminal 1 & 4 Llegadas 28042 Madrid 40.463182, -3.571930 +34-871180192

Sixt-toimipiste Madrid Lentoasema T1 MAD

Terminal 1 & 4 Llegadas
28042 Madrid
 
Puhelinnro +34-871180192

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service