Autonvuokraus
Madrid Chamartín Rautatieasema
Piilota
Espanja // Madrid // Madrid Chamartín Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Madrid Chamartín Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: C/ Agustín de Foxá, s/n
  28036 Madrid ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: MADX02
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 21:00
la.08:00 - 14:00
su.08:00 - 14:00
 17:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 14:00
 
 24 h palautus

Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Espanjan pääkaupunkiin, Madridiin

Autonvuokraus Madridin Chamartinin rautatieasemalta on helppo hoitaa Sixtin kautta. Voit varata sinulle sopivan vuokra-auton kätevästi etukäteen joko netissä tai Sixtin sovelluksessa. Vain muutamalla klikkauksella Sixtin vuokra-auto odottaa sinua Chamartinin rautatieasemalla valitsemanasi ajankohtana. Chamartinin rautatieasema sijaitsee Madridin pohjoisosassa, ja se on päätepysäkki monille Madridiin pohjoisesta ja lännestä saapuville matkailijoille. Chamartin on myös Madridin sisäisen liikenteen tärkeä solmukohta, joten sinne on helppo saapua eri puolilta Madridia esimerkiksi metrolla, bussilla tai lähijunalla. Vuokra-autolla Madridin metropolialueeseen ja sen nähtävyyksiin, ravintolatarjontaan sekä ostosmahdollisuuksiin tutustuminen on helppoa ja mukavaa, ja vuokra-autolla on mahdollista seikkailla myös kaupungin ulkopuolelle.

Nouda Sixtin vuokra-auto Madridin Chamartinin rautatieasemalta

Six Autovuokraamosta Madridin Chamartinin rautatieasemalta löydät laadukkaat ja ilmastoidut vuokra-autot edullisesti kaikenlaisten vuokra-autoilijoiden tarpeisiin. Etsitpä vuokra-autoltasi sitten ensiluokkaista ajokokemusta, tilaa useammille matkustajille matkatavaroineen tai taloudellista matkustusmuotoa vierailullesi Espanjassa, Sixtin laajasta valikoimasta löytyy tarpeitasi vastaava ajoneuvo. Näppärät henkilöautomme tarjoavat sinulle budjettiystävällisen ja helppoajoisen ajoneuvon, joka on helppo parkkeerata kaupungissakin, ja farmareissamme löytyy lisätilaa suuremmallekin seurueelle. Urheiluautojemme kyydissä taas nautit vauhdin hurmasta ja ajamisen riemusta, kun taas maasturimme tarjoavat sinulle tukevan kyydin ympäristössä kuin ympäristössä. Voit varausta tehdessäsi valita autokategorian, mutta emme voi taata käyttöösi tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa, sillä saatavuus vaihtelee. Valitsitpa valikoimastamme minkälaisen ajoneuvon tahansa, suosittelemme lisäksi tutustumaan lisäpalveluvalikoimaamme, sillä lisäpalveluilla voit tuoda matkaasi lisämukavuutta ja -turvallisuutta. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa esimerkiksi tutustua tarjoamiimme lasten turva- ja korokeistuimiin, kun taas GPS-navigaattori tuo varmuutta suunnistamiseen uudessa kaupungissa. Osaava asiakaspalvelumme auttaa sopivien lisäpalveluiden valinnassa tarvittaessa ja vastaa muihin mahdollisiin kysymyksiin koskien autonvuokrausta Madridin Chamartinin rautatieaseman Sixt-toimipisteeltä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 21:00
la.08:00 - 14:00
su.08:00 - 14:00
 17:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Madrid Chamartín Rautatieasema MADX02 C/ Agustín de Foxá, s/n 28036 Madrid 40.472843, -3.683238 +34-871180192

Sixt-toimipiste Madrid Chamartín Rautatieasema MADX02

C/ Agustín de Foxá, s/n
28036 Madrid
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service